Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Vierkante enveloppen kopen? Enveloppen Winkel heeft een breed assortiment aan vierkante enveloppen om direct online te bestellen. In onze webwinkel vindt u de meest gangbare formaten als 12 x 12 cm, 14 x 14 cm en andere vierkante enveloppen. Om het juiste  formaat te kopen is het belangrijk het formaat van uw bericht op te meten. Wanneer u een brief, folder, kaart of ander bericht verstuurt is het raadzaam om daar 5 mm bij op te tellen. Als u marge toevoegt zal de inhoud van uw envelop niet beschadigen en is uw bericht gemakkelijker in of uit de envelop te bewegen.

Vierkante enveloppen in verschillende formaten

Bij Enveloppen Winkel kunt u vierkante enveloppen bestellen in verschillende formaten. In ons assortiment vindt u vierkante enveloppen in de formaten: 10,5 x 10,5 cm, 12 x 12 cm, 14 x 14 cm, 15 x 15 cm, 16 x 16 cm, 17 x 17 cm, 19 x 19 cm, 22 x 22 cm en 24 x 24 cm. Zoekt u een vierkante envelop in een ander formaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door om het juiste formaat te selecteren. Onze vierkante enveloppen zijn leverbaar in meer dan dertig verschillende kleuren en allerlei papiersoorten.

Vierkante enveloppen in verschillende kleuren

Wanneer u uw bericht een bepaalde lading geeft is het van belang om ook over de kleur van uw envelop na te denken. Als het gaat om een envelop wordt er in vrijwel alle gevallen voor wit gekozen en eigenlijk is dat zonde. Kies eens voor een luxere uitstraling en gebruik een grijze of zwarte envelop. Verstuurt u een vrolijke boodschap? Dan kiest u misschien liever voor rood, geel, blauw of een andere kleur.

Vierkante enveloppen bestellen

Weet u welke vierkante enveloppen u wilt bestellen of besluit u toch voor een ander formaat te gaan? Via onze webwinkel kunt u het volledige assortiment op uw gemak bekijken. Wanneer u twijfelt over het maken van een bestelling kunt u eventueel op proef een bestelling doen en later een grotere hoeveelheid vierkante enveloppen bestellen.
Onze klanten beoordelen ons via The Feedback Company met een 8,9 en uiteraard is dat iets om trots op te zijn. Wilt u ook eens van onze service profiteren? Lees dan snel verder en ontdek welke garanties wij bieden.
Enveloppen Winkel biedt een beveiligde omgeving waar u eenvoudig een bestelling kunt doen. Wanneer u voor 16:00 een bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog gereed gemaakt. Wij leveren overal in Nederland en ook in België. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en indien gewenst kunt u een proefbestelling doen. Voor elk product kunt u de gewenste hoeveelheid aangeven en vervolgens kunt u direct tot een bestelling overgaan. Enveloppen Winkel accepteert de meest populaire betaalvormen en verzekert een snelle verzending.
 
 
 
   
ENVELOPPENWINKEL.COM                                        

 Onze Blog 
        
Enveloppen kopen
Vierkante enveloppen kopen
Rouw enveloppen kiezen
Gekleurde enveloppen kopen