Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Enveloppen voor geboortekaartjes

Enveloppen voor geboortekaartjes Op zoek naar mooie enveloppen voor geboortekaartjes? Bij Enveloppenwinkel.com ben je aan het juiste adres!
Je wilt de geboortekaartjes van jullie pasgeboren zoon of dochter natuurlijk netjes versturen in een mooie envelop. Zoek je een bijpassende envelop of een eenvoudig exemplaar? Wij bieden een ruim assortiment geboorte-enveloppen; van zachtroze enveloppen tot stoere blauwe enveloppen, maar ook eenvoudige enveloppen in wit of enveloppen met een mooie afwerking.

Waarom versturen we eigenlijk geboortekaartjes?

Het versturen van geboortekaartjes is een mooie traditie die al decennialang plaatsvindt. Het is echter een oer-Hollandse traditie (hoewel ze in België ook steeds vaker geboortekaartjes versturen). In het buitenland gaan ze hier in het algemeen heel anders mee om. Buitenlanders staan er dan ook vaak van te kijken dat wij Nederlanders voor elke gelegenheid kaartjes naar elkaar sturen.
Ondanks de opmars van de digitale mogelijkheden stuurt nog steeds ruim 90% van de ouders geboortekaartjes naar hun vrienden, familie, collega’s en kennissen.

Vroeger werd een geboortekaartje nog echt gezien als een geboorteaankondiging van een pasgeborene. Een sms’je of mailtje was natuurlijk nog niet mogelijk. Maar zeg nou zelf, wat is er leuker; een geboortekaartje per post of een algemeen sms-berichtje met de mededeling dat vrienden (weer) ouders zijn geworden?


Waar het voorheen voornamelijk witte kaartjes met de naam van de pasgeborene betrof, zie je tegenwoordig hele kunstwerken. Soms zelfs met een foto van het pasgeboren kind of een tekening van de oudere broer of zus. De mogelijkheden zijn eindeloos en ouders worden steeds creatiever in hun uitingen. Naast de vele mogelijkheden voor het creëren van een geboortekaartje, zijn er ook voor het omhulsel - de envelop - vele originele mogelijkheden.

Sluitzegels voor geboortekaartjes

Het versturen van geboortekaartjes maak je helemaal af met een sluitzegel voor de envelop. Enveloppenwinkel.com heeft een ruim assortiment sluitzegels voor geboorte, waaronder:
 

Bekijk het volledige assortiment sluitzegels voor geboortekaartjes


Enveloppen voor geboortekaartjes kopen bij Enveloppenwinkel.com

Voor het versturen van de geboortekaartjes kun je kiezen uit vele verschillende soorten enveloppen. Enveloppenwinkel.com biedt hiervoor een ruim assortiment in vele verschillende kleuren en afmetingen.

Onze aanbevelingen:

Bekijk het volledige assortiment enveloppen voor geboortekaartjes op Enveloppenwinkel.com

TIP! De enveloppen kun je al eerder bestellen! Dan kun je ze alvast schrijven en zijn ze helemaal klaar als jullie kind wordt geboren. Alleen nog maar het geboortekaartje toevoegen!

 

  Luc     02-02-2021 11:28