Rouw enveloppen

Rouw enveloppen bestellen is zeer eenvoudig via Enveloppen Winkel. Rouw enveloppen zijn klassiek uitgevoerd en direct te bestellen.

Wanneer u een rouwkaart verstuurt is het van belang dat het formaat van de envelop minimaal 5 mm groter is. Op deze manier schuift u de rouwkaart handig in de envelop en is de kaart ook weer eenvoudig uitneembaar.

Onze rouw enveloppen worden uitgevoerd in 120 grams kwaliteitspapier en worden ongegomd aangeleverd met een puntklep. De enveloppen zijn per stuk te bestellen en verkrijgbaar in allerlei verschillende formaten. U kunt denken aan 12 x 18 cm of 15,6 x 22 cm voor liggende en staande kaarten. Onze rouw enveloppen kunt u zelf laten bedrukken met een boodschap naar wens. Enveloppen Winkel maakt het bestelproces uiterst eenvoudig en werkt met een beveiligde betaalomgeving.
Samengevat profiteert u bij Enveloppen Winkel van de volgende voordelen:
  • Alle bestellingen die u voor 16:00 maakt worden dezelfde dag nog verzonden.
  • Bij Enveloppen Winkel kunt u altijd eerst een proefbestelling doen om geen risico te lopen bij een grotere bestelling.
  • Rouw enveloppen zijn klassiek uitgevoerd en beschikbaar in verschillende formaten.

Afscheid nemen doet iedereen op zijn of haar eigen manier. Het is echter wel vrij gebruikelijk om rouwkaarten te versturen. Zo stelt u iedereen op de hoogte van het overlijden en kunt u mensen uitnodigen voor de afscheidsceremonie. In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie met stijlvolle rouwenveloppen passend bij de rouwkaart en de wensen van de overledene en nabestaanden.

Wat zijn rouwenveloppen?

Rouwenveloppen zijn witte enveloppen met een zwarte rouwrand. De rouw envelop is hierdoor heel herkenbaar. Zodra hij op de deurmat valt zullen de meeste mensen weten dat hem om een rouwkaart envelop gaat. Rouwenveloppen hebben echter wel een stijlvolle uitstraling en zijn in feite onmisbaar als u een rouwkaart gaat versturen. In onze webshop vindt u rouwkaart enveloppen in verschillende formaten en vormen. Wij raden u aan om eerst een rouwkaart uit te zoeken en vervolgens een bijpassende rouw envelop te bestellen.

Welk formaat rouwenveloppen heeft u nodig?

Welk formaat rouw enveloppen u nodig heeft is afhankelijk van de rouwkaart. Bestel deze daarom eerst en reken op een paar millimeter speling. Zo voorkomt u dat de randjes van de rouwkaart kreuken. In onze webshop vindt u onder andere rouwenveloppen in A5 formaat. Qua vorm hebben wij onder andere enveloppen die vierkant en rechthoekig zijn standaard op voorraad. Mocht u twijfelen over het formaat rouw envelop, neem dan gerust contact op met de klantenservice van de Enveloppen Winkel. Wij kunnen u adviseren.

Rouw cadeaus en enveloppen

Sommige mensen vinden het fijn om een rouw cadeau te versturen. Uiteraard vindt u ook voor rouw cadeaus in onze webshop bijpassende enveloppen. Dit kunnen de speciale rouwenveloppen zijn, maar ook andere enveloppen die passen bij de situatie. Onze enveloppen van kraft zijn bijvoorbeeld extra stevig en gemaakt van een duurzaam materiaal. Dankzij hun natuurlijke en neutrale uitstraling zijn ze geschikt voor allerlei doeleinden, waaronder het versturen van rouw cadeaus.

Afscheid nemen op uw eigen manier

Afscheid nemen doet iedereen op zijn of haar eigen manier. U kunt daarom bij ons niet alleen de standaard rouwenveloppen kopen, maar bijvoorbeeld ook zwarte enveloppen. Hoewel deze keuze iets minder gebruikelijk is, kan het juist goed bij de overledene passen. De wensen van de overledene zijn immers hetgeen waar rekening mee wilt houden als u rouwkaart enveloppen uitzoekt. Mocht iemand juist bekend staan om zijn of haar voorkeur voor een bepaalde kleur, dan kunt u onze collectie gekleurde enveloppen bekijken. Hoewel ook gekleurde enveloppen niet een heel veelvoorkomende keuze zijn, geven ze de rouwkaart wel een persoonlijk detail.

Rouwenveloppen en sluitzegels

Als u het versturen van de rouwkaart enveloppen zo efficiënt mogelijk wilt aanpakken, kunt u overwegen om bijpassende sluitzegels te kopen in onze webshop. Met sluitzegels sluit u de rouwenveloppen zonder hier aan te hoeven likken. Dit scheelt tijd en voorkomt dat u een nare smaak in de mond krijgt. Ook hoeft u de enveloppen niet dicht te vouwen (met het risico dat de rouw envelop alsnog open gaat tijdens de bezorging). Sluitzegels zijn eenvoudig in gebruik en hebben een stijlvolle uitstraling. Zeker als u een grote stapel rouwenveloppen klaar met maken voor verzending, zult u merken dat sluitzegels zeer praktisch zijn.

Rouwenveloppen kopen bij de Enveloppen Winkel

Rouwenveloppen kopen kan snel en eenvoudig bij de Enveloppen Winkel. Wij snappen dat u uw rouwkaarten zo snel mogelijk op de post wilt doen, daarom versturen wij de rouw enveloppen binnen een werkdag als u voor 16.00 uur bestelt. Mocht u een groot aantal rouw enveloppen nodig hebben, dan rekent u bij ons op een korting. Op onze website vindt u hier meer informatie over.

Mocht u vragen hebben over de rouwenveloppen of de andere producten uit onze webshop, contacteer het team van de Enveloppen Winkel dan direct. Wij helpen u graag bij het kopen van rouwenveloppen en andere toebehoren. Wij zorgen er bovendien voor dat u de rouwkaarten zo snel, efficiënt, netjes en stijlvol mogelijk kunt verzenden. Uiteraard kunt u ook de ¨veelgestelde vragen¨ op onze website raadplegen.