Gekleurde blanco kaarten

Gekleurde blanco kaarten zijn te bestellen in tal van verschillende kleuren. U vindt hier allerlei kaarten in verschillende formaten en uitgevoerd in 250 grams kwaliteitspapier.
 
Denk aan kaarten van Roma papier, Metallic papier, Fiore papier, Softskin papier en kaarten in linnenpersing. Het voordeel van de gekleurde blanco kaarten van Enveloppen Winkel zit hem in de variatie aan kleuren en formaten.
 
U kunt enkele, liggende en staande kaarten bestellen en u kunt kiezen uit tientallen verschillende kleuren. Alle kaarten zijn per stuk te bestellen en voorzien van een nette vouw. Elk soort is in verschillende kleuren beschikbaar en uit voorraad leverbaar. Heeft u een bepaald formaat in gedachte? Klik dan het gewenst soort aan en ontdek welke opties er zijn.
 
Wanneer u twijfelt is het mogelijk om onze kleurenkaart te bekijken of een proefbestelling te doen. Op deze manier krijgt u een beter idee van de mogelijkheden en bent u er zeker van dat een grote bestelling volledig naar wens is. Bestel bij Enveloppen Winkel:
 
  • Alle bestellingen voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden.
  • Wij leveren in Nederland en België.
  • Alle blanco kaarten zijn per stuk te bestellen.
  • Bestel bij een echte specialist en reken af met een beveiligd betaalsysteem.
  • Let op dit is exclusief envelop deze maat staat er bij om het makkelijker te maken voor u.