Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

13 x 18 cm

Luxe envelop, 34 kleuren, 120 grams papier, gegomde klep.
Kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren


 


Bezig met laden...
Snelle levering in heel Nederland
Alleen de beste Kwaliteit
Gratis verzending vanaf 75 euro
Snelle levering in heel Nederland
Alleen de beste Kwaliteit
Gratis verzending vanaf 75 euro
Snelle levering in heel Nederland
Alleen de beste Kwaliteit
Gratis verzending vanaf 75 euro

Gekleurde enveloppen - 13 x 18 cm

Bij Enveloppenwinkel.com bent u aan het juiste adres voor luxe enveloppen in verschillende maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar iets speciaals voor het versturen van uitnodigingen of gewoon een beetje kleur wilt toevoegen aan uw dagelijkse correspondentie, op Enveloppenwinkel.com gaat u zeker een passende envelop vinden.

De gekleurde enveloppen van 13 x 18 cm zijn gemaakt van 120 grams kwaliteitspapier en bevatten een gegomde klep. De gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar in 34 verschillende kleuren, waaronder bruin, appelgroen, koningsblauw, lavendel, pioenrood, boterbloemgeel, chamois en vele meer. Bovendien bieden wij ook bijpassende kaarten, gekleurd papier en adresetiketten

Voordelen van gekleurde enveloppen

Door kleur toe te voegen aan uw correspondentie onderscheidt u zich van de rest en geeft u uw boodschap een extra speciaal tintje. Gekleurde enveloppen zorgen ervoor dat uw poststuk de aandacht trekt, zonder dat het nodig is de envelop te versieren of vol te plakken met bijvoorbeeld stickers. 

Bij Enveloppenwinkel.com vindt u alleen producten van de hoogste kwaliteit en van alle enveloppen hebben we ruim voldoende voorraad. Twijfelt u over de maat of kleur, vraag dan een gratis proefexemplaar aan, zodat u meer zekerheid heeft voordat u tot aankoop overgaat. 

Gekleurde enveloppen van 13 x 18 cm bestellen

Bij Enveloppenwinkel.com is bestellen enorm eenvoudig - selecteer uw product, maat, kleur en aantal en reken af met één simpele klik in de beveiligde betaalomgeving! Wij leveren snel door heel Nederland met gratis verzending op bestellingen boven de €75,-

> Bekijk ook onze andere formaten gekleurde enveloppen