Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Alle gekleurde enveloppen die je bij Enveloppenwinkel vindt

Gekleurde enveloppen sluiten perfect aan bij feestelijke of zakelijke post. Ook heel leuk voor het verpakken van een cadeaubon of geld. Welke gekleurde enveloppen zijn er allemaal? Bij Enveloppenwinkel heb je de keuze uit meer dan 30 verschillende kleuren. Wij helpen je bij het maken van een keuze.

Enveloppen in een neutrale kleur

Witte enveloppen zijn het populairst, gevolgd door bruine exemplaren. Ondanks de populariteit ziet dit er ook erg standaard uit. Wil je hiervan afwijken maar het wel neutraal houden? Kies dan eens voor gebroken wit, zachtgeel of zilvergrijs. Mooie kleuren die niet al te veel opvallen, maar wel afwijken van de standaardkleur. Deze kleuren sluiten goed aan bij het verzenden van bedrijfspost of een kaartje/ brief.

Deze enveloppen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar waaronder 8 x 11,4 cm of 15,6 x 22 cm (A5).

Gekleurde enveloppen van Enveloppenwinkel.com

Val extra op met gekleurde enveloppen. Hierbij heb je de keuze uit moderne kleuren zoals boterbloemgeel, donkeroranje of lavendel. Ook de kleuren appelgroen en donkerroze doen het erg goed. Enveloppenwinkel biedt enveloppen in meer dan 25 verschillende formaten en 35 kleuren aan. Dankzij deze ruime keuze is het soms lastig kiezen.

Kijk vooral naar de gelegenheid: waar is de envelop voor bedoeld? Voor het versturen van een geboortekaartje kies je uit een van de verschillende tinten blauw of roze, maar wit kan natuurlijk ook. Zakelijke post doet het goed met blauwe of groene enveloppen. Iets te vieren? Spring eruit met een van de felle of opvallende kleuren. Overigens is zwart ook een goede tip: mysterieus en modern.

Gouden en metallic enveloppen

Voor een huwelijk, bijzonder feest of gewoon omdat het kan: bij Enveloppenwinkel vind je ook gouden en metallic enveloppen. Deze hebben vooral een luxe uitstraling. De ontvanger pikt deze envelop er gelijk tussenuit. Ook deze enveloppen levert Enveloppenwinkel in een aantal formaten, zodat dit altijd bij jouw situatie past.

Benieuwd welke afmeting envelop je nodig hebt? Meet het kaartje of de brief in lengte en breedte op. Er moet een halve centimeter ruimte rondom het te versturen poststuk zitten. De envelop is dus altijd 1 cm breder en hoger, zodat de inhoud niet kreukt of beschadigt. Kies zeker ook geen te grote envelop: deze kan dubbelvouwen of de inhoud schuift te veel.

Kan ik gekleurde enveloppen (laten) bedrukken?

Een envelop met bedrijfslogo, afbeelding of tekst: dit ziet er gelijk een stuk anders uit. Is het mogelijk om gekleurde enveloppen te (laten) bedrukken? Dit is geen probleem! De enveloppen zijn van 120 grams kwaliteitspapier en lenen zich uitstekend voor bedrukking. Dit geldt voor alle materialen. Houd er rekening mee dat het zelf bedrukken (thuisprinter) bij enveloppen met een glanzend oppervlak soms wat moeilijker kan zijn. Twijfel je hierover, kies dan liever voor gekleurde enveloppen met een normaal of ruw oppervlak. Mocht je op zoek zijn naar voordelig geprijsde gekleurde enveloppen, kijk dan eens in de koopjeshoek.

Extra opvallen? Ga voor bijpassende postzegels, verkrijgbaar bij PostNL of een postkantoor.

    10-07-2019 18:59