Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Venster enveloppen die je bij Enveloppenwinkel koopt

Venster enveloppen die je bij Enveloppenwinkel koopt

Enveloppen zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar. De venster envelop ziet er misschien zakelijk uit, maar is voor veel meer dingen geschikt. Allereerst natuurlijk voor het versturen van zakelijke post, maar denk ook eens aan het versturen van een (officiële) brief of als verrassing. Bij Enveloppenwinkel vind je een ruim assortiment venster enveloppen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren en formaten.

Het voordeel van venster enveloppen

Het grote voordeel van een vensterenvelop is de aanwezigheid van het doorzichtige venster. Wanneer de inhoud (brief of document) hierop aansluit, hoef je dit soort enveloppen niet te adresseren. Het adres staat immers al op de brief. Dit bespaart je natuurlijk een hoop werk. Bovendien ziet het er allemaal net iets professioneler uit, precies wat jij wilt bereiken.

Envelop met doorkijkvenster en adressering

Hoe doe je dat, het adresseren op briefpapier bij een envelop met doorkijkvenster? Dit kan heel eenvoudig vanuit Word, waarbij je gebruikmaakt van de etiketten instellingen. Je kunt ook een adresbestand aan Word koppelen. Het is soms even puzzelen om het adres juist te positioneren. probeer het daarom eerst met één document uit en bekijk of het adres op de juiste plaats staat. Is dit het geval, dan bewaar je deze template.

Te moeilijk om de adressering op de juiste positie te krijgen? Je kunt er ook voor kiezen om dit te laten doen, of je bestelt officieel briefpapier. Hierbij is het belangrijk dat je het formaat van de envelop doorgeeft. Bovendien scheelt het of het venster aan de linker- of rechterkant zit.

Kleuren en formaten

Bij venster enveloppen heb je de keuze uit de formaten 11 x 22 cm of 15,6 x 22 cm. dit laatste betreft een A5 envelop. met betrekking tot kleuren is er voldoende keuze. Voor zakelijke post wordt vaak gebruik gemaakt van witte of bruine enveloppen. Enveloppenwinkel heeft echter nog veel meer kleuren in het assortiment. Maar dacht je van pioenrood, boterbloemgeel of misschien wel lavendel of zachtblauw? Je hebt de keuze uit maar liefst meer dan 30 verschillende kleuren, daar zal het dus niet aan liggen.

Gekleurde enveloppen vallen extra op, ook als het een vensterenvelop betreft. Kies een kleur die bij de huisstijl, het logo of de gelegenheid past. Leuk om te versturen en te ontvangen, maar natuurlijk ook bedoeld als eyecatcher. 

Hoge kwaliteit, lage prijs

De vensterenveloppen die je bij Enveloppenwinkel koopt zijn van een uitstekende kwaliteit. hierbij is gebruik gemaakt van 120 grams papier en dat voel je! Afhankelijk van het formaat bedraagt het gewicht van de vensterenvelop 8 tot 10 gram. belangrijk om te weten in verband met de frankering. de enveloppen zijn voorzien van een praktische striploc of gomsluiting. Brief of kaart in de envelop, dichtplakken, frankeren en versturen. eenvoudiger kan het niet. benieuwd of vensterenveloppen iets voor jou zijn? Vraag dan eerst een proefenvelop aan. je hebt de mogelijkheid om twee gratis kleurmonsters aan te vragen. Overtuig jezelf van de mooie kwaliteit.

    17-09-2019 20:03