Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Aankondiging in envelop voor trouwerij versturen

Staat u op het punt om een aankondiging voor een trouwerij te sturen? Dan is het belangrijk om daar de juiste envelop bij te vinden. In dat geval weten jullie zeker dat het bericht op een gepaste wijze bij de ontvanger komt.

Hoe verstuur ik een aankondiging voor een trouwerij?

Bij een trouwerij is het belangrijk dat ´jullie datum´ gereserveerd blijft bij de gasten die worden uitgenodigd. Zo weten jullie zeker dat iedereen aanwezig kan zijn wanneer de trouwerij plaatsvindt. Een aankondiging wordt meestal al ruim van tevoren gestuurd, soms zelfs meer dan een jaar van tevoren. Zo voorkomen jullie dat er vakanties worden geboekt en iedereen er zeker weten is. Pas veel korter van tevoren wordt een definitieve uitnodiging gestuurd.

Envelop voor trouwerij

Onder andere de volgende enveloppen zijn geschikt:

Fiore enveloppen

Fiore enveloppen hebben een zachte uitstraling en passen goed bij het uitsturen van een warme aankondiging. Fiore enveloppen voelen fijn aan en laten zich op een flexibele manier openen. U kunt Fiore enveloppen in verschillende kleuren en formaten bestellen. Bij een Fiore envelop is het belangrijk om een marge van 5 mm te bewaren. Zo is er voldoende ruimte om een kaartje of brief in en uit te schuiven.

Gouden enveloppen

Wilt u het iets uitbundiger aanpakken? Ga dan voor een gouden envelop. Gouden enveloppen hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn uitermate geschikt om de feestelijke aankondiging van een bruiloft in te bezorgen. Het geeft direct een chique gevoel en goud is terug van weggeweest, in 2018 en 2019 is goud een trend. U ziet goud terug in kleding, restaurants, hotels, interieurwinkels en op straat.

Linnen enveloppen

Het wit van deze enveloppen spreekt tot ieders verbeelding. De maagdelijkheid en verfrissing van linnen, geeft een fijn gevoel. Deze witte enveloppen worden met name voor trouwkaarten of de aankondiging van trouwerijen gebruikt. Op deze enveloppen is een gom-sluiting aangebracht, daarnaast is er voor 120 grams kwaliteitspapier gekozen.

Kraft enveloppen

Waarschijnlijk bent u kraft enveloppen nog niet zo vaak tegengekomen. Bij kraft enveloppen valt met name de authentieke uitstraling van het papier op. De bruine kleur voelt prettig aan en geeft een warm gevoel. De structuur is iets grover dan bij normaal papier en kan duidelijk gevoeld worden. U kunt kraft enveloppen bestellen in: 12 x 18 cm, 12,5 x 14 cm, 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 13 x 18 cm en tal van andere formaten.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteitspapier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    13-01-2019 20:37