Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Uitnodiging voor feest in envelop versturen

Altijd is er reden voor feestjes! Of het nu om de geboorte van een kind gaat, jullie huwelijksjubileum of een housewarming. Uiteraard wilt u hier ook een passende uitnodiging voor maken en eigenlijk past daar niets beter bij dan een kaartje. Het komt persoonlijk over en u weet zeker dat het feest in ieders agenda komt te staan. Maakt u een evenement via Facebook aan? Dan is de kans groot dat het evenement onder de overdaad aan notificaties verdwijnt of de uitnodiging vergeten wordt. Bij een traditionele uitnodiging loopt u dit risico niet. Een papieren uitnodiging blijft op de keukentafel liggen en wordt vaak meerdere keren bekeken. Zeker voor een huwelijk of belangrijk jubileum is een traditionele uitnodiging gepast.

Kaartje of brief schrijven

Bij het schrijven van een kaartje of een brief, kunt u besluiten om dit met de hand te doen. Zo komt uw bericht persoonlijk over en weet u zeker dat het impact maakt. Wilt u een aantal grafische elementen verwerken of een foto? Dan is het beter om uw brief uit te printen of een kaartje te laten bedrukken. Eventueel kunt u een grafisch ontwerper inschakelen, zo bent u verzekerd van een verfrissend aanzicht.

Juiste enveloppen bestellen

Als u een uitnodiging voor een feestje maakt, hoort daar als vanzelfsprekend ook een passende envelop bij. Bij Enveloppen Winkel weten wij dat de toon immers al bij het ontvangen van de envelop wordt gezet. U kunt verschillende soorten enveloppen in ons assortiment vinden. Wij zijn er zeker van dat u een feestelijke envelop vindt die bij uw uitnodiging past. De volgende enveloppen zijn interessant:

Metallic enveloppen

Metallic enveloppen kunt u bestellen in verschillende kleuren. Aan metallic enveloppen valt direct de feestelijke uitstraling op. De enveloppen glimmen en sluiten goed aan op feestelijke gelegenheden.

Gouden enveloppen

Heeft u iets groots te vieren? Dan past de kleur goud. De chique uitstraling van goud doet het goed bij uitnodigingen en maakt het verlangen naar een feest compleet. Bij Enveloppen Winkel kunt u gouden enveloppen in verschillende formaten bestellen. Naast gouden en metallic enveloppen vindt u nog veel meer verschillende soorten in ons assortiment. Door de variatie aan kleuren en vormen kunt u allerlei kanten op.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteits-papier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    24-03-2019 11:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.