Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Welke glimmende enveloppen vindt u bij Enveloppenwinkel.com?

Zoekt u glimmende enveloppen? In dit artikel laten we zien welke glimmende enveloppen u bij Enveloppen Winkel kunt krijgen. Ideaal om voor een feestje, jubileum of geboorte te versturen. Het glimmende element van een envelop geeft een feestelijke uitstraling en spreekt direct aan. We hebben het in dit artikel over de volgende enveloppen:

Transparante enveloppen

Transparante enveloppen maken het mogelijk om echt op te vallen. De transparante enveloppen van Enveloppenwinkel.com zijn gemaakt van 102 grams kwaliteitspapier en beschikken over een gegomde klep. Ze zijn in het rood en wit leverbaar of volledig transparant. U kunt kiezen voor verschillende formaten. Wanneer u een anoniem bericht wilt versturen, zou u een kaart kunnen gebruiken die dicht te vouwen is of een brief die naar binnen wordt gevouwen

Metallic enveloppen

Metallic enveloppen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en onderscheiden zich door de luxe uitstraling van het gebruikte materiaal. Door middel van glimmende enveloppen kunt u festiviteiten op een unieke manier onder de aandacht brengen. Zo weet u zeker dat uw feestje of evenement direct in de agenda wordt gezet. U kunt kiezen voor verschillende formaten en rekenen op de beste kwaliteit. Onze enveloppen zijn gefabriceerd in 120 grams papier en beschikken over een gegomde klep.

Witte enveloppen in hoogglans

Wit is van zichzelf al mooi. Wanneer u voor witte enveloppen met een luxe uitstraling gaat, kunt u het best voor deze variant in hoogglans kiezen. Zorg ervoor dat u er een marge van 5 mm behouden blijft, zodat uw kaart of brief op een nette manier verpakt is. Deze glanzend witte enveloppen zijn gemaakt van 120 grams kwaliteitspapier en kunt u direct via Enveloppenwinkel.com bestellen.

Matte enveloppen

Gaat u liever voor matte enveloppen? Dan kan dat uiteraard. De meeste enveloppen van Enveloppenwinkel.com zijn mat. Zoals:

Gekleurde enveloppen

Wilt u voor unieke kleuren kiezen in verschillende formaten en liever niet glimmend? Bekijk dan de gekleurde enveloppen van Enveloppenwinkel.com. U kunt ze bestellen in allerlei kleuren als: rood, roze, groen, blauw, paars, wit of zwart. Daarnaast worden deze enveloppen in tal van verschillende formaten geleverd. De enveloppen glimmen niet en kennen een mat aanzicht.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteits-papier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    17-04-2019 23:32