Enveloppen voor een liefdesbrief

Wilt u een warme liefdesbrief versturen? Dan past daar een mooie envelop bij. In dit artikel ziet u welke enveloppen er zoal voor liefdesbrieven beschikbaar zijn. De ideale envelop om je ex terug te winnen, een afstandsrelatie kracht bij te zetten of zomaar om te laten zien dat u echt van iemand houdt.

De volgende enveloppen zijn uitermate geschikt om een liefdesbrief in te doen:

Een kleur kan veel betekenissen hebben. Ga voor het rood van de liefde of voor wit, een nieuw begin. Gekleurde enveloppen kunt u onder andere bestellen in het rood, roze, groen, blauw, paars, wit of zwart. Wanneer u geen idee heeft welke kleur het best bij u past is het mogelijk om een kleurenkaart te bestellen. De kleurenkaart geeft meer dan dertig verschillende kleuren weer waarmee u gemakkelijker een keuze maakt

Goud valt direct op. Leuk om een liefdesbrief in te verpakken. U kunt gouden enveloppen bestellen in een vierkant, rechthoek of van een groter formaat. Houd er rekening mee dat u rondom de envelop 5 mm ruimte houdt om een brief of kaart passend te maken. Gouden enveloppen worden geleverd in 120 grams papier en met een gegomde klep.

Via Enveloppen Winkel vindt u metallic enveloppen in veertien verschillende kleuren. De luxe enveloppen zijn gefabriceerd in 120 grams papier met gegomde envelop. Houd er rekening mee dat u 5 mm ruimte rondom een kaart of ander bericht behoudt. Deze metallic kleuren stralen iets krachtigs uit.

Wilt u voor iets spannends gaan? Geef al iets prijs van de inhoud van uw bericht met een transparante envelop. Transparante enveloppen zijn gemaakt van 102 grams kwaliteitspapier en worden geleverd met een gegomde klep. Wij raden u aan om minimaal 5 mm ruimte te houden tussen het formaat van een envelop en de kaart. Kies uit maten als 6,2 x 9,8 cm, 14 x 14 cm, 16 x 16 cm, 11 x 22 cm, 11 x 15,6 of 15,6 x 22 cm.

    24-04-2017 15:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.