De perfecte envelop voor zelfontworpen wenskaarten

De perfecte envelop voor zelfontworpen wenskaarten Maakt u zelf wenskaarten en/of ansichtkaarten? Als illustrator, grafisch ontwerper, uitgever of hobbyist weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw werk te presenteren op de best mogelijke manier. Wat echter net zo belangrijk is als de prachtige kaarten die u maakt, zijn de enveloppen waarin ze verzonden worden. Een passende envelop kan hierbij écht het verschil maken.

Er zijn zoveel verschillende soorten wenskaarten in omloop dat het vinden van de perfecte envelop misschien een uitdaging lijkt. Enveloppenwinkel biedt een ruim assortiment enveloppen in vrijwel elke denkbare kleur en elk formaat. In dit artikel geven wij praktische tips voor het kiezen van de juiste envelop voor uw zelfgemaakte/zelfontworpen wenskaarten.

Kies het juiste formaat van de envelop

Het kiezen van het juiste formaat envelop is essentieel om ervoor te zorgen dat de wenskaart er mooi in past en goed beschermd blijft tijdens het verzenden. Denk bij het kiezen van het formaat envelop aan de grootte van uw wenskaart en de standaardpostmaten. Enveloppenwinkel biedt enveloppen in verschillende standaardmaten - van kleine envelopjes tot grote enveloppen.

> Welk formaat envelop heb ik nodig?

De kleur van de envelop

Een envelop in een opvallende kleur kan ervoor zorgen dat een wenskaart meer opvalt tussen de post, maar denk ook aan de stijl en boodschap van uw wenskaart. Een felrode of gouden envelop kan bijvoorbeeld perfect zijn voor een feestelijke wenskaart, terwijl een kaart waarbij de tekst centraal staat wellicht beter past bij een witte envelop. Bij Enveloppenwinkel vindt u enveloppen in vrijwel elke denkbare kleur. Gebruik hiervoor eenvoudig de zoekfunctie.

Het materiaal en de afwerking

Bij het kiezen van de juiste envelop is niet alleen het uiterlijk belangrijk, maar ook het materiaal en de afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een stevigere, luxe envelop voor een belangrijke uitnodiging of kaart, of juist voor een goedkopere optie voor een kleinere kaart. Enveloppenwinkel biedt enveloppen in verschillende materialen en afwerkingen, zoals kraftpapier, metallic of linnen enveloppen.

De sluiting van de envelop

Ook is het belangrijk om bij het kiezen van de envelop te letten op de sluiting. Wilt u een traditionele plakstrip of juist een zelfklevende sluiting? Bij Enveloppenwinkel vindt u enveloppen met verschillende sluitingsopties. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan sluitzegels en heeft u zelfs de mogelijkheid om zelf een sluitzegel te ontwerpen.  

Gratis proefmonster

Het vinden van de perfecte envelop voor uw ontwerp(en) is niet altijd even gemakkelijk. We maken het u daarom ietwat gemakkelijker door een gratis proefmonster aan te kunnen vragen. Op deze manier bent u er zeker van dat de kaart perfect in de envelop past. 

Enveloppen per stuk & Aantrekkelijke staffelprijzen

Bij Enveloppenwinkel kunt u enveloppen per stuk of in grote aantallen kopen. Voor ondernemers bieden wij zelfs aantrekkelijke staffelkortingen. Op deze manier betaalt u minder per envelop wanneer u grotere aantallen afneemt, wat zorgt voor een verlaging van uw bedrijfskosten.

Laat uw wenskaarten eruit springen met de perfecte envelop

Bij het ontwerpen van uw zelfontworpen wenskaarten mag de envelop zeker niet vergeten worden! Het kiezen van de juiste envelop zorgt ervoor dat uw werk zich nog beter presenteert en verkoopt. 

Bij Enveloppenwinkel bent u aan het juiste adres om de perfecte envelop te vinden die past bij uw ontwerpen en stijl. 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u met ons samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op. 
  Luc     13-07-2023 10:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.