Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Envelop bij uitnodiging kiezen

Envelop bij uitnodiging kiezen Een uitnodiging versturen is altijd leuk. Een uitnodiging ontvangen is mogelijk nog veel leuker! Misschien zegt de envelop al iets over de inhoud of de gelegenheid. Zorg er in ieder geval voor dat uw poststuk opvalt bij de ontvanger. Als uw envelop opvalt is de kans groter dat de envelop meteen wordt geopend en niet op de stapel met de nog te lezen kranten belandt. U wilt toch ook dat uw uitnodiging meteen wordt gelezen? U heeft de keuze uit de volgende enveloppen.
 
Gekleurde enveloppen
Deze doen het altijd goed, de keuze is aan u. Gekleurde enveloppen zijn werkelijk in alle kleuren verkrijgbaar. U kunt het zo gek niet bedenken of de kleur envelop bestaat. Geeft u een paasbrunch? Dan passen gele enveloppen daar prima bij. Wilt u iemand verrassen met Valentijn? Dan is een rode envelop de beste keus. Voor het versturen van post voor de Oranjevereniging is een envelop in de kleur oranje natuurlijk de meest logische keuze. Uitnodigingen voor een prinsessenfeestje gaan in een roze envelop en bij een piratenfeest passen de kleuren zwart en rood prima.
 
Enveloppen van geschept papier
Geschept papier is papier dat op ambachtelijke wijze is gemaakt van papierpulp. Oud papier en gesnipperd, gescheurd papier gaat in een enorme bak met water. Dat papier wordt geweekt en daarna gezeefd of geschept, tussen twee zeven, daarna moet de papierpulp drogen. Geschept papier is minder strak dan een vel wit printerpapier. Het bevat altijd oneffenheden. Met een handgeschreven adressering in kalligrafieletters valt dit nostalgische poststuk zeker op.
 
Gouden enveloppen
Heeft u iets te vieren met het getal 50? Uw leeftijd, een huwelijksjubileum of een 50-jarig bestaan? Hoe toepasselijk is het om uw uitnodiging te versturen in een gouden envelop. De kleur goud is beslist de kroon op uw uitnodiging.
 
Hoogglans enveloppen (wit)
Een huwelijk, een doopfeest, een communie afleggen: het zijn allemaal bijzondere momenten in een mensenleven. Het zijn ook gelegenheden die met de kleur wit in verband worden gebracht. Denkt u eens aan de kleding die hierbij wordt gedragen. Een witte hoogglans envelop heeft een bijzonder chique uitstraling die bij al deze gelegenheden beslist in de smaak zal vallen.
 
Kartonnen enveloppen
Kartonnen enveloppen zijn iets steviger en daarom zo geschikt om een klein cadeautje mee te versturen. Een kartonnen envelop staat ook voor duurzaamheid, het is een hele bescheiden envelop die opvalt door zijn eenvoud.
 
Metallic enveloppen
Dat is nog eens met de deur in huis vallen. Een metallic envelop trekt zeker de aandacht van de ontvanger. Een echte blikvanger!
 
Rouwenveloppen
Bij het verkondigen van droevig nieuws past een ingetogen envelop. Bij voorkeur in een envelop in een rustige kleur zoals wit. Traditioneel heeft een rouwenvelop een grijze rand op de voorkant. Voor de ontvanger is het meteen duidelijk welk soort nieuws dit poststuk brengt.
 
Soft Skin enveloppen
Als u wilt opvallen met uw poststuk, dan is een soft skin envelop iets voor u. Door de structuur voelt de envelop heel zacht aan. De envelop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Er is altijd wel een soft skin envelop die bij uw poststuk past.
 
Striplocksluiting enveloppen
Ideaal voor het versturen van een grote hoeveelheid uitnodigingen is de striplocksluiting envelop. Op de gomrand aan de klep van de envelop zit een papierstrip. Deze haalt u eraf en zo plakt u de envelop gemakkelijk dicht. Dat is wel zo handig als het om een flink aantal gaat.
 
Transparante enveloppen
Transparante enveloppen zijn enveloppen waar u een beetje doorheen kunt kijken. Het prikkelt beslist de nieuwsgierigheid van de ontvanger, want die wil het liefst het hele poststuk bekijken. De transparante envelop kan doorzichtig zijn zonder kleur, maar dat hoeft al lang niet meer. Ook deze envelop is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, passend bij het thema of de sfeer van uw uitnodiging.
 
Vensterenveloppen
U denkt er misschien niet direct aan, maar als u uw uitnodiging in de vorm van een brief wilt versturen, dan is een vensterenvelop het overwegen waard. Het adres op de brief komt namelijk achter het venster van de envelop. U heeft dan geen adressticker meer nodig. U hoeft dan ook niet handmatig alle adressen op de enveloppen te schrijven.
 
Vierkante enveloppen
Een handig formaat dat het versturen van een vierkante kaart erg gemakkelijk maakt. Of verras de ontvanger met een ronde kaart! Erg leuk voor een voetbalfeest, een wedstrijd beachvolleybal of een ‘rond’vaart.
      19-10-2016 11:47