Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Enveloppen bij Bruna kopen

Enveloppen bij Bruna kopen Wilt u enveloppen bij Bruna kopen? Dan twijfelt u mogelijk welk soort enveloppen u het best kunt kiezen of overweegt u misschien om voor een alternatief te kiezen. In dit artikel gaan we na hoe Bruna als bedrijf precies is opgebouwd, welke enveloppen er bij Bruna te koop zijn, wat de nadelen van enveloppen bij Bruna zijn en van welke voordelen u bij Enveloppen Winkel profiteert.


Bruna als bedrijf

Bruna is een bedrijf dat al sinds 1868 actief is en vanaf 1949 ook als franchisegever. Bruna is een dochteronderneming van het postkantoor en kon daardoor gemakkelijk groeien en blijven bestaan. Henk Bruna heef tot 1982 aan de leiding van Bruna gestaan.

Op dit moment is Bruna actief met 295 verschillende winkels en worden er allerlei verschillende producten verkocht. Denk aan boeken, tijdschriften, schrijfwaren en papieren artikelen. Zo zijn er ook kaarten en enveloppen bij Bruna te koop!

Enveloppen bij Bruna kopen

Wanneer u enveloppen bij Bruna wilt kopen is het mogelijk deze via de website te bestellen en in de winkel. Via de webwinkel vindt u tientallen verschillende enveloppen en kunt u ook voor aanverwante producten terecht. Denk aan verzendverpakkingen, briefopeners en etiketten. Enveloppen zijn in twee groepen verdeeld:
  • Bruna enveloppen
Bruna enveloppen zijn witte enveloppen die u voor een uitstekende prijs via de website van Bruna kunt bestellen. U kunt de enveloppen gratis afhalen in de winkel of gratis laten bezorgen wanneer u een bestelling vanaf €20,- plaatst. Bruna enveloppen kunt over het algemeen vanaf 25, 50 of 100 stuks bestellen.
  • Gekleurde enveloppen
Bij Bruna kunt u ook gekleurde enveloppen bestellen. Via de webwinkel kunt u uit tal van verschillende kleuren kiezen. Denk aan geel, crème, donkerblauw, marmer, meloen, oranje, rood, zwart, goud en nog veel meer! Ook wat betreft de formaten kunt u allerlei kanten op, bij iedere variant is er precies te zien in welk formaat u deze enveloppen kunt kopen. De gekleurde enveloppen worden bij Bruna vaak per 5 stuks tegelijk geleverd.

Nadeel van Enveloppen bij Bruna

Groot nadeel aan de enveloppen van Bruna is het assortiment dat voor een enveloppen specialist toch relatief klein is. Ondanks dat Bruna in allerlei verschillende kleuren en formaten levert zijn de mogelijkheden nog steeds beperkt. Daarnaast bent u verplicht om gelijk 5, 25, 50 of 100 stuks te bestellen. Veel andere gespecialiseerde webwinkels laten u vrij, bij hen kunt u zelf beslissen hoeveel enveloppen u tegelijk bestelt.

Enveloppen van www.enveloppenwinkel.com

Zoekt u een webwinkel waar u terecht kunt voor een lage prijs, aantrekkelijke verzendvoorwaarden en een enorm assortiment? Dan bent u bij www.enveloppenwinkel.com aan het juiste adres. Via onze webwinkel vindt u duizenden enveloppen in tientallen kleuren, formaten en soorten! Doordat u via Enveloppen Winkel enveloppen voor iedere gelegenheid vindt is er altijd een envelop die aan uw wensen voldoet.

Bij Enveloppen Winkel bent u verzekerd van 120 gram kwaliteitspapier. Zo weet u zeker dat uw enveloppen stevig genoeg zijn voor verschillende soorten verzendingen. Wilt u papier of kaarten bestellen? Dan kunt u daar ook in onze webwinkel voor terecht.
Wilt u enveloppen bestellen en twijfelt u over de kleur? Dan kunt u in alle gevallen een proefbestelling doen. Wij kunnen u een gratis monster aanleveren, op basis daarvan kunt u bepalen of een bepaalde kleur bij u past. Vul het formulier via de link in en vraag tot twee gratis proefmonsters via de webwinkel aan.
  Menno     05-12-2016 17:55