Enveloppen online

Enveloppen bestelt u eenvoudig online via Enveloppen Winkel. Enveloppen Winkel beschikt over een breed assortiment van verschillende enveloppen. De enveloppen zijn gesorteerd op soort, kleur of formaat. Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op wanneer u uw envelop niet kunt vinden. Uw online enveloppen specialist staat graag voor u klaar! Om er zeker van te zijn dat een bepaalde envelop past kunt u eventueel een proefbestelling bij ons doen.

Enveloppen in verschillende soorten

Wilt u een rouwkaart versturen, een verjaardagskaart, een uitnodiging voor een evenement of een visitekaartje? Bij ieder bericht past een andere envelop. Enveloppen Winkel heeft een assortiment aan allerlei enveloppen die u in verschillende kleuren en formaten kunt bestellen. Neem direct een kijkje in onze webshop om het juiste exemplaar te vinden.

Enveloppen in verschillende kleuren

Enveloppen kopen in uw eigen kleur? Onze enveloppen zijn in 34 verschillende kleuren te koop, waardoor de kans groot is dat u de juiste kleur binnen ons assortiment vindt. Mogelijk wilt u een envelop welke past bij uw huisstijl of zoekt u een kleur om een bepaald gevoel mee uit te stralen. Een witte envelop komt als snel wat saai over en Enveloppen Winkel biedt u daarom een breed assortiment met allerlei verschillende kleuren.

Enveloppen in verschillende formaten

Het liefst gebruikt u een envelop die naadloos aansluit op het bericht dat u verstuurt. Het formaat is dan ook minstens zo belangrijk als de papiersoort of kleur waarin u een envelop koopt. Zoekt u een bepaald formaat? Bij Enveloppen Winkel vindt u enveloppen in 34 verschillende formaten. De formaten zijn geselecteerd voor allerlei doeleinden als het verzenden van folders, kaartjes of het verpakken van briefgeld. Kies voor vierkante enveloppen of rechthoekige formaten in tal van afmetingen. Twijfelt u over het formaat dat u nodig heeft? Dan is het raadzaam om een meting te doen. Bij de meeste enveloppen wordt de afmeting aangegeven en achterhaalt u direct welke envelop het best bij uw bericht past. Twijfelt u nog steeds? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kunnen we eventueel een proefbestelling toesturen.

Enveloppen bestellen

Wilt u direct een pakket met enveloppen kopen? Bekijk dan direct ons assortiment en bestel online. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden zeer snel verzonden. Wij verzenden zowel binnen Nederland als België. Twijfelt u over het kopen van de juiste envelop? Dan zijn wij altijd bereid u van advies te voorzien.
In onze webwinkel vindt u een totaaloverzicht van allerlei verschillende enveloppen. U vindt er onder andere goedkope enveloppen, luxe enveloppen of speciale  enveloppen voor een unieke gelegenheid. Wij zijn u graag van dienst en nodigen u uit direct een kijkje in de webwinkel te nemen. Wanneer u een bestelling via ons betaalsysteem betaalt wordt een verzending direct gereed gemaakt voor verzending.