Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Enveloppen met prachtige herfstkleuren

Enveloppen met prachtige herfstkleuren Zoekt u inspiratie voor de herfst? In dit artikel vindt u een overzicht van enveloppen in de mooiste herfstkleuren. De herfst is het seizoen van de vallende bladeren, onstuimig weer en een opmars naar Sinterklaas en kerst. Een mooi moment om een brief of kaartje op de post te doen! Speciaal voor de herfst lichten we in dit artikel de volgende enveloppen uit:
  • Gele enveloppen
  • Oranje enveloppen
  • Rode enveloppen
  • Bruine enveloppen
  • En alles tussen dit kleurenpalet in!
Gele enveloppen
Geel is een kleur die geassocieerd met vrolijkheid, intellect, logica en motivatie. Voor een positief bericht is geel dan ook de ideale kleur en zeker met deze mooie boodschap in het achterhoofd.

Binnen ons assortiment vindt u allerlei gele enveloppen van donker tot licht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Seasons Envelop van 11 x 15 cm in maisgeel. Heeft u veel post te versturen? Dan is wellicht de 11 x 22 cm striplick in lichtgeel interessant. De envelop heeft een handige plakrand en is eenvoudig in het gebruik.

Bekijk hier alle gele enveloppen van Enveloppen Winkel >>

Oranje enveloppen
Oranje is een herfstkleur bij uitstek! Oranje is van de pompoenen bij Halloween en van de oranje bladeren op een grauwe herfstdag. Oranje staat voor liefde, harmonie en vereniging. Van oudsher straat oranje voor het begin van de herfst en alle daarbij behorende feesten.

Via Enveloppen Winkel vindt u oranje enveloppen in feloranje en van donker tot licht. Oranje enveloppen vindt u in een vierkant of rechthoek en in allerlei formaten als 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12,5 x 14 cm en meer! Bekijk ook onze 11 x 22  cm Roma envelop met venster of onze 14 x 14 cm vierkante enveloppen in softskin.

Klik op de onderstaande link om het gehele assortiment te bekijken.
Bekijk hier alle oranje enveloppen van Enveloppen Winkel >>

Rode enveloppen
Rood is de kleur van de liefde. De kleur straalt warmte, intensiteit, seksualiteit en dominantie uit. Rood is de kleur van midden november doordat dit oorspronkelijk ‘de Slachtmaand’ genoemd wordt.

Rode enveloppen zijn er in bloedrood, pioenrood, retro rood, kerstrood, koraalrood, transparant en nog veel meer varianten. Licht rood geeft een compleet andere uitstraling dan de donkere variant. De variatie van de kleur maakt rode enveloppen geliefd tijdens de herfst en ook op andere momenten van het jaar.

Kijk eens naar de 11 x 15,6 cm envelop in kerstrood of 11 x 22 cm enveloppen met striplock in koraalrood. En vind allerlei andere rode enveloppen in verschillende formaten en papiersoorten via Enveloppen Winkel.

Bekijk hier alle rode enveloppen van Enveloppen Winkel >>

Bruine enveloppen
Bruin is een neutrale en aardse kleur. De kleur doet het goed in allerlei jaargetijden en is een mengkleur van rood, geel en blauw. Bruin staat in de symboliek voor gewoon zijn en middelmatigheid.

Vroeger was bruin de standaard en tegenwoordig is dit wit. Bruine enveloppen lijken tegenwoordig echter onverminderd populair en de enveloppen zijn vaak uitstekende geprijsd. Kijk bijvoorbeeld eens naar de 14 x 14 cm met bruine structuur of de 15,6 x 22 cm in mooi bruin met puntklep.

Bekijk hier alle bruine enveloppen van Enveloppen Winkel >>

Papier en kaarten in herfstkleuren
Wilt u creatief zijn met papier of blanco kaarten? Maak een combinatie met verschillende herfstkleuren om het thema te benadrukken. Ons papier en de blanco kaarten kunt u eventueel laten bedrukken bij uw drukker.

De kaarten van Roma papier zijn gemaakt van 230 grams kwaliteitspapier en te bestellen in 34 verschillende kleuren. Kies uit enkele, liggende of staande kaarten en allerlei verschillende formaten. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op om tot een passende oplossing te komen.

Eventueel kunt u een monster aanvragen wanneer u er zeker van wilt zijn dat u de juiste kleur bestelt. Een monster is volledig gratis en kunt u via deze link bestellen. Bestel tot twee kleurmonsters gratis en geef aan van welke maat u graag een voorbeeld ontvangt.
Ons A4 papier is te bestellen in bruin, donkerrood, goudgeel, feloranje, kanariegeel en nog veel meer herfstkleuren. Gekleurd papier is in elk gewenst aantal te bestellen en altijd scherp geprijsd.
  Menno     03-11-2015 14:14