Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Alles over enveloppen van de HEMA

Alles over enveloppen van de HEMA Wilt u meer te weten komen over de enveloppen van de HEMA? Dan zit u op deze pagina op de juiste plaats. In dit artikel nemen we de verschillende varianten met u door en houden we ook de enveloppen van Enveloppen Winkel tegen het licht. Op deze manier kunt u zelf afwegen of u bij de HEMA of via Enveloppen Winkel uw enveloppen bestelt.

HEMA

De HEMA is al actief sinds 1926 en heeft sinds een aantal jaren ook filialen buiten Nederland geopend. Inmiddels is de HEMA dan ook actief in België, Luxembourg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland. De HEMA staat bekend om het zeer gevarieerde aanbod en haar lage prijzen. De HEMA is daardoor binnen allerlei lagen van de bevolking geliefd en ook online te bereiken via www.hema.nl of www.hema.be. Vrijwel alle producten van de HEMA zijn speciaal voor hen geproduceerd en zo geldt dat ook voor de enveloppen. In dit artikel gaan we in op het aanbod aan enveloppen dat de HEMA hanteert.

Enveloppen van de HEMA

Op de website van de HEMA staat het papier samen met de enveloppen binnen één categorie. De papieren artikelen dragen allemaal het FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer. HEMA draagt op deze manier bij aan het beschermen van ons tropisch regenwoud. Tegelijk streeft de HEMA naar het leveren van topkwaliteit enveloppen en papier tegen een lage prijs. In het assortiment bevinden zich zestien verschillende enveloppen als:
  • C4 enveloppen
C4 enveloppen vindt u bij de HEMA in verschillende varianten. Zo zijn er de klassieke kraft enveloppen met zelfklevende sluiting of kunt u kiezen voor een combinatie met wit en mint. Gaat u liever voor wit of geel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
  • C5 enveloppen
C5 enveloppen zijn er bij de HEMA in drie verschillende varianten. Zo zijn er de kraft enveloppen met zelfklevende sluiting, kunt u kiezen voor witte enveloppen of enveloppen met een leuke print in rood en wit. HEMA verplicht haar klanten om minimaal vijftien enveloppen per set af te nemen. En bij de kraft enveloppen verplicht HEMA u zelfs om minimaal twee pakjes van vijftien stuks te bestellen.
  • C6 enveloppen
HEMA levert C6 enveloppen in tal van verschillende varianten. Zo vindt u onder andere kraft enveloppen, witte enveloppen en enveloppen met een leuke print. De enveloppen beschikken over een zelfklevende sluiting om het sluiten van uw envelop nog eenvoudiger te maken.
  • Enveloppen met briefpapier
Zoekt u enveloppen met briefpapier? Ook daarvoor bent u bij de HEMA aan het juiste adres. Zo vindt u briefpapier met enveloppen en bijbehorende stickers om uw brief extra op te fleuren. Binnen het assortiment van de HEMA vindt u onder andere een variant met bloemen en één met een tropisch design.

Alternatief voor enveloppen van de HEMA

Bij de HEMA kunt u uitstekend terecht voor enveloppen, maar helaas zijn er ook een aantal nadelen. Zo geldt via de webwinkel vaak een minimale afname en is de keuze vrij beperkt. Bij Enveloppen Winkel weten we dat dit anders kan!

Het assortiment van www.enveloppenwinkel.com blinkt uit met tal van verschillende enveloppen voor een lage prijs. U kunt bij ons terecht voor gekleurde enveloppen, enveloppen in tal van verschillende formaten en voor allerlei doeleinden. Door de enorme keuze maken we het mogelijk om vanaf kleine hoeveelheden te bestellen en kunt u ook allerlei verschillende enveloppen binnen uw bestelling plaatsen.

Zoekt u voordelige enveloppen? Kijk dan bij onze enveloppen die in de aanbieding zijn. Het assortiment aan aanbiedingen is bij Enveloppen Winkel enorm! Bestelt u meer dan vijfhonderd enveloppen? Dan krijgt u nog meer korting. U kunt daardoor profiteren van kortingen tussen de 50% en 75%.

Heeft u een luxere envelop nodig voor uw bruiloft of een luxe uitnodiging voor een feestje? Ook daarvoor is Enveloppen Winkel geschikt.

U kunt bij Enveloppen Winkel ook terecht voor ons aanvullende assortiment. Daar vindt u kaarten, gekleurd papier en diverse productcombinaties met enveloppen.
Profiteer bij Enveloppen Winkel van de volgende voordelen:
  • Via Enveloppen Winkel betaalt u altijd via ons beveiligde systeem.
  • Wanneer u voor 16:00 bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
  • Enveloppen kunt u in elk gewenst aantal bestellen.
  • Onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar.
  • Wij leveren zowel in Nederland als België.
Heeft u vragen over ons assortiment of neemt u graag contact op? Dan kunt u ons het best bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 0031 (0)20 226 0 226.
  Menno de Haan     02-03-2016 11:01