Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Enveloppen voor bedrijf inkopen

Enveloppen voor bedrijf inkopen Veel correspondentie gaat tegenwoordig via social media, denk aan WhatsApp, Facebook en Instagram. Waarschijnlijk ontvangt u privé meer e-mails in uw digitale inbox dan papieren post in de brievenbus. Voor bedrijven ligt dit anders, in bepaalde sectoren zijn e-mailberichten niet rechtsgeldig. Offertes worden vaak nog op papier vastgelegd, net als arbeidsovereenkomsten en contracten met leveranciers, klanten en andere partijen. Elk bedrijf heeft enveloppen nodig om al deze papieren per post te versturen. Maar wat zijn de mogelijkheden? Lees er meer over in dit artikel.
 

Vensterenveloppen

Het grote voordeel van een vensterenvelop is dat het adres op de brief die u verstuurt door het venster te lezen is. Dit bespaart u tijd en geld, u hoeft immers geen aparte adressticker/adresetiket op de envelop te printen en plakken. Op de vensterenvelop is voldoende ruimte voor uw logo en de frankeersticker/postzegel. Hoewel de meeste enveloppen in het bedrijfsleven wit zijn, staat u natuurlijk niets in de weg om een gekleurde envelop te gebruiken. Er is altijd een kleur die mooi past bij uw bedrijfsnaam of -logo. De meest gangbare maten vensterenveloppen voor het versturen van bedrijfscorrespondentie zijn:
  • A4 vensterenvelop: hierin verstuurt u brieven met het formaat A4 zonder deze te vouwen. Dit bespaart u een handeling. Bovendien komen brieven netjes zonder vouw bij de ontvanger aan.
  • A5 vensterenvelop: hierin verstuurt u kaarten en/of brieven op A5 formaat. Dit formaat envelop is ook bijzonder handig voor het versturen van A4 papier, dit vouwt u dan één keer dubbel. 
vensterenveloppen-kopen

Gekleurde enveloppen

Er is geen wet die voorschrijft dat uw zakelijke correspondentie in een witte envelop moet worden verstuurd. Misschien heeft u er nog nooit aan gedacht, maar een gekleurde envelop behoort ook tot de mogelijkheden. Als u twijfelt over de juiste kleur bij uw boodschap of bedrijfslogo, vraagt dan eerst een kleurmonster op. De juiste kleur kiezen is gemakkelijker als u de envelop daadwerkelijk in handen heeft dan van het computerscherm, waar de kleuren altijd iets kunnen afwijken. Gekleurde enveloppen zijn er in heel veel verschillende maten en stijlen. Bekijk hier het aanbod gekleurde enveloppen van Enveloppenwinkel.

gekleurde-enveloppen-kopen
 

Loonzakjes

Ze zijn terug van weggeweest: de bruine envelopjes die werden gebruikt om op vrijdag het weekloon mee uit te betalen. Een knipoog naar het verleden! U kunt deze loonzakjes niet meer voor het uitbetalen van het salaris gebruiken, maar natuurlijk wel voor allerlei andere doeleinden. Denk aan een uitnodiging voor uw bedrijfsfeest of evenement, een jaarlijkse gelegenheid als een kerstbijeenkomst, een dagje uit met de personeelsvereniging of wat dacht u van een bonus of eenmalige uitkering bij een verjaardag of jubileum? Loonzakjes zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende trendy kleuren.

loonzakje-kopen
 

Wat heeft u nodig?

Voor het versturen van kaarten zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van de afmeting van de kaart of het poststuk kiest u een envelop die er goed bij past. Dit houdt in dat de envelop rondom minimaal 5 mm groter behoort te zijn dan de kaart of het poststuk. Anders past de kaart niet in de envelop. Ook handig zijn enveloppen met een striplocksluiting, dit is een papieren strip die op de gomlaag geplakt wordt. De papieren strip verwijdert u, daarna plakt u de envelop moeiteloos dicht.

Materialen

Enveloppen zijn meestal gemaakt van standaard papier, maar de ene papiersoort is de ander niet. En niet alle enveloppen zijn van papier. Onderstaande enveloppen kunt u bestellen in verschillende maten en kleuren:
  • Fiore enveloppen: een strakke en speelse envelop waarin een fijne structuur is verwerkt.
  • Geschepte enveloppen: ivoorkleurige enveloppen gemaakt van geschept of geperst pulp.
  • Gouden enveloppen: voor net dat extra feestelijke tintje. Natuurlijk niet gemaakt van goud maar wel van heel speciaal papier.
  • Hoogglans enveloppen: deze witte envelop valt gegarandeerd op.
  • Kraft enveloppen: gemaakt van stevig papier om de inhoud goed te beschermen. Deze envelop zorgt ervoor dat uw boodschap heel aankomt.
  • Metallic enveloppen: een envelop die opvalt door zijn glimmende verschijning, gemaakt van 120-grams papier.
  • Soft skin enveloppen: een envelop die lekker zacht aanvoelt, gemaakt van 135-grams papier.
  • Transparante enveloppen: die laten niet veel aan de verbeelding over. Weer eens iets anders!

Staffelkorting

Om het aantrekkelijk te maken, gelden voor bedrijven vaak staffelprijzen. Hoe meer enveloppen u bestelt, des te hoger de korting is die u krijgt. Staffelprijzen beginnen vaak bij 500 stuks en lopen dan in duizendtallen op van 1.000 naar 2.000, 3.000 en meer.

Heeft u een specifieke vraag over enveloppen voor bedrijfspost? Of heeft u andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 020 226 0226

 
    12-07-2022 08:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.