Enveloppen voor nieuwjaarswensen

Enveloppen voor nieuwjaarswensen Nieuwjaar is de dag waarop de eerste dag van het nieuwe jaar wordt gevierd. Bij ons wordt dit op 1 januari gevierd en in andere delen van de wereld op hele andere momenten van het jaar. Op nieuwjaarsdag is het gebruikelijk elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. U wenst de ander geluk en u hoopt dat zijn of haar goede voornemens werkelijkheid worden. Het is gebruikelijk om dit elkaar te zeggen of om dit duidelijk te maken met een kaartje. 

Ontstaan nieuwjaar

Voor het christendom werd nieuwjaar gevierd op het moment dat de dagen weer langer werden. Doordat de Kerk dit als een heidense gewoonte zag heeft de Kerk besloten om van 1 januari de dag te maken dat de besnijdenis van Jezus wordt gevierd, 8 dagen na de geboorte. Ook daarna vierde men echter nog nieuwjaar en lukte het nog steeds niet om van dit gebruik af te komen.

In de loop van de jaren is nieuwjaar tot een steeds belangrijker feest uitgegroeid. Tegenwoordig wordt er veel uitgegeven aan loterijen, oliebollen, champagne en vuurwerk. Naast de kerst is nieuwjaar daarom ook voor de commercie een belangrijke dag.

Reden genoeg om elkaar een kaartje te sturen en elkaar het beste te wensen. Ook bedrijven doen dit, ze wensen elkaar vaak een succesvol nieuwjaar.

Enveloppen voor nieuwjaarswensen

Enveloppen Winkel is gespecialiseerd in enveloppen en laat u dan ook graag zien welke enveloppen er zoal geschikt zijn om uw nieuwjaarskaartje in te versturen. Enkele voorbeelden: Kiest u voor een traditionele witte envelop? Dan kan dat natuurlijk ook! Meestal kiest met een neutrale witte envelop en wordt er vooral naar de nieuwjaarskaart gekeken. Via Enveloppen Winkel vindt u traditionele enveloppen die u al vanaf €0,10 via de webwinkel kunt bestellen. Zoekt u een envelop met een luxere uitstraling? Dan kunt u het best voor enveloppen in antraciet kiezen. Zeker wanneer uw nieuwjaarskaart over glitters en goud of zilver beschikt steekt dit mooi af. Door een transparante envelop kijkt u heen. De transparante envelop is anders dan anders, een leuke manier om iemand te verrassen. Houd er wel rekening mee dat een persoonlijke boodschap niet te lezen is vanaf de buitenkant, door de transparante envelop kijkt namelijk iedereen heen! Wilt u een traditionelere uitstraling aan uw nieuwjaarskaart geven? Verstuur hem dan in een kraft envelop. Deze enveloppen zijn gemaakt van papier dat bruin is en een beetje op karton lijkt. De enveloppen zijn vrij stevig en daardoor ook zeer geschikt voor internationale zendingen.

Gouden envelop voor nieuwjaarswens

Wilt u echt eens uitpakken? Kies dan voor de gouden enveloppen van Enveloppen Winkel. U kunt bij Enveloppen Winkel gouden enveloppen bestellen in allerlei verschillende formaten. Denk aan 11 x 15,6 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm, 16 x 16 cm, 9 x 22 cm of één van de andere formaten. U kunt gouden enveloppen net als al onze andere enveloppen in ieder gewenst aantal bestellen!

Nieuwjaarswensen versturen als bedrijf

Wanneer u een bedrijf bent verstuurt u waarschijnlijk tientallen of honderden kaartjes tegelijk uit. In dit geval kunt u profiteren van enorme kortingen en het best per honderd enveloppen tegelijk bestellen. Wilt u ook direct een kaartje meesturen en de enveloppen met nieuwjaarswens verzenden? Dan zijn er tegenwoordig bedrijven als Hallmark en PostNL waar u dit door kunt laten verzorgen.
Verstuurt u uw kaartjes liever persoonlijk met handgeschreven tekst? Bestel dan uw enveloppen (en kaartjes) via www.enveloppenwinkel.com!

Enveloppen Winkel: uw specialist in enveloppen

Enveloppen Winkel is al langdurig actief als specialist in enveloppen. Door ons enorme assortiment kunt u terecht voor enveloppen in veel verschillende formaten en kleuren. Doordat u in onze webwinkel ongeveer vijfduizend verschillende enveloppen vindt is de kans klein dat de juiste soort niet te vinden is.

Weet u niet zeker of een bepaalde kleur bij uw nieuwjaarskaart past? Dan kunt u een kleurmonster aanvragen. U kunt tot twee gratis kleurmonsters tegelijk aanvragen en daardoor direct zien of een bepaalde kleur bij u past. Vul het formulier via de link in om uw kleurmonsters direct aan te vragen.

Weet u welke enveloppen u wilt bestellen? Doe dat dan direct via de webwinkel! Wanneer u uw bestelling compleet maakt kunt u deze al binnen één werkdag thuis verwachten. Blijkt uw bestelling niet in orde? Dan krijg u uw geld terug.
Alle enveloppen kunt u vanaf één exemplaar bestellen! De enveloppen worden geleverd in 120 grams kwaliteitspapier.

Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.
  Menno     05-12-2016 17:59     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.