Etiketten voor enveloppen laten bedrukken | Adresstickers

Etiketten voor enveloppen laten bedrukken | Adresstickers
Bent u op zoek naar een manier om op professionele wijze etiketten voor enveloppen te laten bedrukken? Zoek dan niet verder. Op Enveloppenwinkel.com bent u aan het juiste adres.

Op Enveloppenwinkel.com kunt u etiketten/adresstickers met uw eigen adressenbestand laten bedrukken. Ook is het mogelijk om blanco etiketten/adresstickers te bestellen.

Adresstickers

De adresstickers van Enveloppenwinkel.com zijn rechthoekig van vorm en zelfklevend. De adressen worden in zwarte inkt gedrukt op witte etiketten van het formaat 5.7 cm x 3.2 cm.
Het bestelproces voor professionele etiketten is erg simpel.

Etiketten bedrukken in 3 stappen

Het bestelproces voor professionele etiketten is simpel en snel. Volg onderstaande stappen en ontvang zo spoedig mogelijk uw adresstickers.

Stap 1 - Adressenbestand downloaden en invullen
Download het speciale Enveloppenwinkel Adressenbestand. In dit Excel-bestand kunt u alle adressen plaatsen waarvoor u de etiketten wilt maken. Gebruik voor elk onderdeel - naam, adres, postcode en woonplaats, land - een nieuwe regel.

Stap 2 - Adressenbestand opslaan
Controleer de adressen en sla het adressenbestand vervolgens op met uw ordernummer of naam in de bestandsnaam.

Stap 3 – Adressenbestand uploaden en verzenden
Upload het adressenbestand vervolgens op de bestelpagina van de etiketten onder het kopje 'Bestanden bij bestelling'.

Etiketten snel thuisbezorgd

De adresstickers worden vervolgens door Enveloppenwinkel.com zo spoedig mogelijk gedrukt. In de meeste gevallen heeft u de etiketten/adresstickers de volgende dag al in huis. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de adresstickers op de enveloppen te plakken. Bekijk ook het ruime assortiment verschillende soorten enveloppen.

Etiketten, adresstickers en enveloppen bestellen op Enveloppenwinkel.com

Op Enveloppenwinkel.com heeft u de keuze uit een enorm assortiment enveloppen. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om adresstickers voor uw enveloppen te ontwerpen.

Hebt u vragen over ons aanbod enveloppen of heeft u hulp nodig bij het bestellen van adresstickers? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 020-2260226 of per e-mail via info@enveloppenwinkel.com 
  Luc     02-03-2021 14:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.