Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Gekleurde enveloppen: ons assortiment onder de loep

Gekleurde enveloppen: ons assortiment onder de loep Enveloppen Winkel blinkt uit met haar assortiment. In deze blog nemen wij dan ook graag de gelegenheid om hier verder over uit te weiden. We nemen onze gekleurde enveloppen met u door. Laten we het thema kleur echter eerst in het algemeen bespreken, daarna verdiepen we ons in een aantal unieke producten van Enveloppen Winkel.

Kleuren in het algemeen en hun betekenis

Kleuren uiten zich door licht dat in verschillende golflengtes tot u komt. De mens ziet binnen al deze golflengtes een bepaald spectrum, de kleuren die we kunnen zien. Kleur uit zich door de weerkaatsing van het licht op een bepaald object zoals een envelop. Door deze weerkaatsing kunt u de uiting van een kleur beleven. In de basis onderscheiden we de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Zoals u ziet is dit een zeer theoretische beschrijving van wat kleur precies is. Laten we daar dan ook niet verder op in gaan en het over de betekenis van kleur hebben:

De betekenis van de kleur rood

De kleur rood is verbonden aan tal van verschillende zaken. De kleur wordt vooral gebruikt om signalen af te geven of wanneer iets belangrijk is. Ook is rood de kleur van de liefde, het vuur en de hartstocht.

De betekenis van de kleur geel

Geel is een kleur die licht uitstraalt. De kleur straalt leven, zon en de lente uit. Geel wordt in de meeste culturen beschouwd als een positieve kleur. In de middeleeuwen was dit een ander verhaal en werd met geel haat en vijandschap uitgestraald.

De betekenis van de kleur groen

Groen wordt gebruikt om veiligheid uit te stralen. De kleur geeft een rustig en kalmerend gevoel. In de meeste culturen wordt groen dan ook geassocieerd met gezelligheid, vrijheid en wanneer iemand opgewekt is.

De betekenis van de kleur blauw

Blauw straalt kalmte, rust en veiligheid uit. Ook is blauw een kleur die bij de adel past, nog steeds ziet u dit terug in familiewapens en op schilderen. Blauw wordt gezien als een bovenaardse kleur, want de hemel kleurt blauw.

De betekenis van de kleuren wit & zwart

Wit wordt vaak gekozen om iets neutraal te houden. Wanneer u een witte envelop verstuurt is dit voor de meest brieven toereikend. Wit is een combinatie van alle kleuren samen, zwart is geen kleur en het tegenovergestelde van wit.

Combineren met kleuren

U hoeft het nooit bij één kleur te laten. Wanneer u een gekleurde envelop met briefpapier combineert kunt u tot leuke combinaties komen. Zeker voor bedrijven is dit interessant! Zo kan een bedrijf met briefpapier en envelop de kleuren van de huisstijl laten terugkomen.

Gekleurde enveloppen van Enveloppen Winkel op een rij

Witte enveloppen zijn nog steeds het populairst en waarschijnlijk gaat dit de komende jaren niet veranderen. Dat sluit echter niet uit dat uit dat een gekleurde envelop in sommige gevallen heel verrassend is. Staat u op het punt om gekleurde enveloppen te bestellen? Maak dan direct kennis met Enveloppen Winkel.

Enveloppen Winkel blinkt uit als het om gekleurde enveloppen gaat. Via onze webwinkel vindt u onder andere enveloppen in groen, roze, rood, groen, paars, zwart, wit, geel en zwart. Afhankelijk van de soort kunt u soms kiezen uit meer dan dertig kleuren! Wilt u een glimmende envelop of kwaliteitspapier met een bepaalde uitstraling? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Vindt u het lastig om online een kleur te kiezen? Dan kunt u een kleurmonster aanvragen. U krijgt tot twee kleurmonsters gratis opgestuurd. Op deze manier kunt u direct zien welke kleur u mooi vindt. Vervolgens kunt u via de website een grotere bestelling plaatsen.

Voordelen van gekleurde enveloppen bij Enveloppen Winkel bestellen

U kunt uw gekleurde enveloppen op tal van locaties bestellen. Zowel online als offline zijn enveloppen goed te verkrijgen. Helaas is de kwaliteit niet altijd zoals deze moet zijn. Bij Enveloppen Winkel gebruiken we dan ook bewust alleen 120 gram kwaliteitspapier. Dit stevige papier is leverbaar in tal van verschillende varianten. U vindt bij Enveloppen Winkel verschillende soorten enveloppen, papier, formaten en kleuren.

Ga naar www.enveloppenwinkel.com om het assortiment met eigen ogen te bekijken.
Wij garanderen u in alle gevallen snel te bezorgen. In Nederland en België kunt u uw bestelling de volgende dag al thuis verwachten. Bent u niet tevreden met onze enveloppen? Dan krijgt u uw geld terug.
  Menno     22-01-2022 10:00