Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Gekleurde enveloppen kopen? Bij Enveloppen Winkel bent u voor gekleurde enveloppen aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u meer dan dertig verschillende kleuren en allerlei formaten. Zo kunt u enveloppen bestellen van 31,2 x 22 cm (A4) tot 6,5 x 10,5 cm (loonzakje) en allerlei omliggende formaten. Bekijk ons assortiment om de juiste afweging te maken, kies de juiste kleur en bestel het formaat dat u nodig heeft.

Gekleurde envelop kiezen

De kleurkaarten van Enveloppen Winkel geven een uitstekende indruk van het aantal kleuren dat beschikbaar is. Wanneer u een setje enveloppen zoekt met een fleurige uitstraling kunt u onder andere voor roze, rood, blauw, groen of bijvoorbeeld paars gaan. Twijfelt u over de kleur? Via onze website kunt u eventueel een kleurenkaart bestellen. Op de kleurkaart zijn meer dan dertig kleuren te zien en wordt het een stuk eenvoudiger om voor de juiste envelop te kiezen.

Gekleurde enveloppen in verschillende soorten en kleuren

De gekleurde enveloppen van Enveloppen Winkel zijn beschikbaar in verschillende formaten en soorten. Denk aan loonzakjes, rouw enveloppen, softskin enveloppen, metallic enveloppen, venster enveloppen, transparante enveloppen en meer. U kunt de enveloppen bestellen in verschillende formaten. Bekijk gerust ons assortiment en bestel het setje dat het best bij uw berichtgeving past. Via Enveloppen Winkel kunt u eventueel een proefbestelling doen wanneer u twijfelt over welke enveloppen u nodig heeft. Enveloppen Winkel kan u ook telefonisch of per e-mail adviseren over de kleur, het formaat of welk soort envelop het best bij uw berichtgeving aansluit. Onze gekleurde enveloppen zijn gemaakt van 21 grams kwaliteitspapier zoals onze vaste klanten dat gewend zijn. Het gemakkelijkst zoekt u via onze website op het soort envelop dat u nodig heeft en vervolgens is het mogelijk om op kleur te selecteren. Wanneer u een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden is het mogelijk om tot een bestelling over te gaan. U kunt gekleurde enveloppen eenvoudig in het gewenste aantal bestellen.

Gekleurde enveloppen bestellen

Al sinds enkele jaren zijn wij leverancier van tal van verschillende enveloppen. Wij zijn heel trots op een klantenbeoordeling van 8,9 en onze vaste klanten die altijd loyaal zijn. Wilt u ook een klant van ons worden? Dan bent u van harte welkom in onze webwinkel en mag u direct een bestelling plaatsen. Onze kwaliteitsproducten zijn dagelijks te bestellen via onze webwinkel. Maakt u voor 16:00 een bestelling? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden! Uw gekleurde enveloppen worden zeer snel geleverd door onze vaste koerier en worden verzonden naar zowel Nederland als België. De gekleurde enveloppen en al onze andere producten zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt uit een groot assortiment kiezen en via de website direct een bestelling plaatsen. Via Enveloppen Winkel kunt u veilig betalen en wordt uw bestelling via ons geautomatiseerde systeem zo snel mogelijk verzonden.