Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Goedkoop enveloppen inkopen

Goedkoop enveloppen inkopen Geen enkel bedrijf kan zonder enveloppen. Voor het versturen van bijvoorbeeld bedrijfsbrochures, orderbevestigingen, contracten en ga zo maar door. Als het om enveloppen gaat, is er dan ook geen betere raad dan voorraad. Maar elke ondernemer weet dat een voorraad aanleggen een investering vereist. Kortom: een voorraad kost geld. Door slim in te kopen, kunt u geld besparen op uw vaste lasten. Hier volgen enkele tips.
 
Aanbiedingen
Veel aanbieders van enveloppen hebben een ‘koopjeshoek’ of een tabblad met aanbiedingen. Het kan heel interessant zijn daar eens te kijken. Ook onbedrukte enveloppen kunt u gebruiken door er een sticker met uw bedrijfslogo op te plakken. Zo voldoen ook afgeprijsde enveloppen aan uw huisstijl. Maak eens wat vaker gebruik van een aanbieding. Hiermee kunt u geld besparen op uw vaste lasten.
 
Bestel niet te veel
Het is verleidelijk om grote hoeveelheden in te kopen. Vooral als er een staffelkorting wordt toegepast. Maar kijkt u ook eens naar de mogelijkheden om enveloppen per stuk te bestellen. Heeft u er 92 nodig? Dan bestelt u er ook 92. Zo bestelt u geen envelop te veel, dan weet u zeker dat u er ook niet te veel voor betaalt. Want wat te doen met die 8 enveloppen die overblijven? Daar doet u niets meer mee, deze belanden uiteindelijk bij het oud papier.
 
Staffelkorting
Voor veel producten geldt een staffelkorting. Dit houdt in dat u voor enveloppen minder per stuk betaalt naarmate u er meer tegelijk bestelt. Bij een prijsopgave lopen de aantallen te bestellen artikelen via de staffel op van 500 naar 1.000, 2.000, 3.000, enzovoorts. U doet er dus goed aan van tevoren te bedenken hoeveel items u verwacht te gaan gebruiken. U kunt hier met uw bestelling rekening mee houden.
 
Verzendkosten
Bedrijven berekenen verzendkosten voor uw bestelling. Soms wordt er per bestelling een vast bedrag doorberekend. Dan is het slim om in één keer alles te bestellen dat u nodig heeft. Soms zijn bestellingen boven een bepaald bedrag gratis. Het is zinvol om uit te rekenen of u voordeliger uit bent door meerdere artikelen aan uw bestelling toe te voegen. Uiteindelijk kunt u beter voor producten betalen dan voor verzendkosten.
 
Op rekening kopen
Nog een manier van inkopen die in uw voordeel kan werken: op rekening kopen. U rekent dan niet contant af per bestelling of voordat uw enveloppen worden geleverd. Als u op rekening koopt betaalt u achteraf per maand. U heeft dus het gemak en plezier de artikelen al in huis te hebben nog voordat u de rekening heeft betaald.
  Menno     16-08-2016 14:08