Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Is kerstkaarten versturen nog van deze tijd? Jazeker!

Het versturen van kerstkaarten is iets dat we steeds minder doen. Toch lijkt het met name de laatste tijd weer veel populairder te zijn. Hoe bijzonder is het als u een kerstkaart in een envelop krijgt opgestuurd? Het geeft u het warme en authentieke gevoel van vroeger terug. Het zal u verwonderen hoe enorm het versturen van kerstkaarten gewaardeerd wordt. Met name als er een persoonlijk berichtje bij zit, het hoeft niet eens lang te zijn. De ideale gelegenheid om iemand in het zonnetje te zetten.

Enveloppen voor de kerst bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Bij Enveloppenwinkel.com kunt u allerlei verschillende soorten enveloppen bestellen. U kunt onder andere voor de volgende varianten kiezen:

Metallic enveloppen

Metallic enveloppen geven een prettige glinsterling wanneer ze door de brievenbus vallen. Ze vallen op en zien er tegelijk ook chique uit. Metallic enveloppen kun je in verschillende soorten en maten bij Enveloppen Winkel bestellen. Het grote voordeel van deze luxe enveloppen is dat ze in veel verschillende formaten te verkrijgen zijn: 11 x 15,6 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm, 16 x 16 cm, 15,6 x 22 cm, 9 x 22 cm en 11 x 22 cm. Uw kerstkaart of brief heeft 5 mm marge nodig. Zo is er geen speling en weet u zeker dat een brief of kerstkaart niet beschadigd raakt. Metallic enveloppen worden standaard gemaakt van 120 grams papier en beschikken over een gegomde klep.

Gouden enveloppen

Bij Enveloppen Winkel kunt u gouden enveloppen in allerlei soorten en maten bestellen. Wanneer je met de kerst een gouden envelop stuurt, geeft dit direct een feestelijke uitstraling. Deze enveloppen doen het ook uitstekend wanneer u een kaart voor kerst en oud & nieuw stuurt. U kunt gouden enveloppen in verschillende vormen bestellen. Denk aan een rechthoek of een vierkant. Als u een kaart in de envelop doet, is het belangrijk dat er 5 mm ruimte tussen de brief en kaart wordt gehouden. Zo is er voldoende ruimte om de brief of kaart in en uit de envelop te schuiven, dit voorkomt dat er iets beschadigd raakt. Gouden enveloppen worden geleverd met een gegomde klep en 120 grams papier.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteits-papier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    22-11-2018 20:20