Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Rouw enveloppen kopen? Wanneer u een rouwkaart verstuurt is het belangrijk hier een passende envelop bij te vinden. Bekijk direct ons assortiment om een passend setje te vinden. Enveloppen Winkel heeft een gevarieerd assortiment en de mooiste rouw enveloppen speciaal voor u geselecteerd.

Rouw enveloppen kiezen
Wanneer u een envelop voor een rouwkaart zoekt heeft u de keuze uit verschillende formaten en kleuren. U kunt kiezen uit een variant met grijs kader rondom of zonder grijs kader rondom. Afhankelijk van de uitstraling die u wenst te bereiken past de ene variant beter dan de ander.  Twijfelt u welke rouw envelop het best bij u past? Dan kunt u eventueel een proefbestelling doen. Als u een rouw envelop in het echt ziet is het eenvoudiger om tot de juiste combinatie te komen. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op wanneer u vragen heeft over de kleur van onze rouw enveloppen of het formaat. Wij stellen onze expertise graag tot uw beschikking om tot een passend setje rouw enveloppen te komen.

Rouw enveloppen in het juiste formaat
Bij elke rouwkaart past een andere rouw envelop. Het liefst vindt u een rouw envelop die naadloos op uw rouwkaart aansluit en uit onze ervaring blijkt een marge van 5 mm het meest ideaal.  5 mm marge is genoeg om uw rouwkaart in de envelop te schuiven. Wanneer u er niet zeker van bent of uw rouwkaart in één van onze rouw enveloppen past is het raadzaam uw rouwkaart te meten en daar een passende envelop bij te bestellen.
Onze rouw enveloppen beschikken aan de lange zijde over een puntklep zoals u dat bij een klassieke envelop gewend bent. Wanneer u liever een envelop bestelt met een neutrale uitstraling kunt u eventueel terecht bij onze andere enveloppen. Wij leveren enveloppen in verschillende kleuren en vormen, waardoor u bij Enveloppen Winkel ook voor een alternatieve rouw envelop aan het juiste adres bent.

Rouw enveloppen bestellen
Heeft u een passende rouw envelop gevonden? Dan kunt u via Enveloppen Winkel eenvoudig een setje rouw enveloppen bestellen. Alle rouw enveloppen zijn uit voorraad leverbaar en worden zeer snel geleverd. Kies uit formaten als 12 x 18 cm of  15,6 x 22 cm. De rouw enveloppen zijn uitgebracht op 120 grams papier en zijn eenvoudig per stuk te bestellen. Neem het assortiment rouw enveloppen van Enveloppen Winkel door om de juiste exemplaren te vinden en direct een bestelling te plaatsen.
Alle bestellingen voor 16:00 worden dezelfde dag verstuurd wanneer u enveloppen via de website besteld heeft. Via Enveloppen Winkel kunt u veilig betalen via onder andere PayPal, creditcard, iDeal of per bank. Onze producten worden verzonden naar elke locatie in Nederland of België.
Twijfelt u over het formaat of weet u niet zeker welk soort envelop het best bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Enveloppen Winkel staat u graag telefonisch of per e-mail te woord.