Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Enveloppen | Unieke enveloppen voor de trouwkaart

Enveloppen | Unieke enveloppen voor de trouwkaart Jullie hebben waarschijnlijk veel aandacht besteed aan het uitzoeken en/of ontwerpen van een mooie trouwkaart. Een bijpassende envelop hoort daar zeker bij! Op Enveloppenwinkel.com vind je unieke enveloppen voor jullie huwelijk. Dan wordt het versturen van jullie huwelijkskaarten pas écht een feestje!

Envelop huwelijk

Hoewel het misschien een bijzaak lijkt, verdient een envelop voor de trouwuitnodigingen zeker aandacht. Het geeft jullie huwelijksgasten een eerste indruk van de stijl van jullie bruiloft. Kiezen jullie voor een ingetogen stijl of juist expressief? Op Enveloppenwinkel.com is altijd een passende envelop te vinden.

Formaat en papiersoort envelop

Houd bij het bestellen van enveloppen voor jullie trouwkaarten goed het juiste formaat in de gaten. Het zou ontzettend jammer zijn als de trouwkaart uiteindelijk niet in de envelop past. Op Enveloppenwinkel.com vindt u standaardformaten, maar ook speciale formaten. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan papiersoorten - in verschillende kleuren.

Tip! Bestel eventueel eerst een enkele envelop. Past deze goed en is hij naar wens? Bestel dan het aantal benodigde enveloppen. Op deze manier komen jullie nooit voor verrassingen te staan.

Sluitzegels voor trouwenveloppen

Jullie hebben een mooie trouwkaart uitgezocht en ook zijn de enveloppen besteld. Klaar om te versturen! Maar hoe leuk is het om de enveloppen af te sluiten met een speciale trouwsluitzegel? Jullie trouwuitnodiging maak je helemaal compleet met een bijpassende sluitzegel. Door de sluitzegel krijgen jullie gasten al een idee van wat er zich in de envelop bevindt. Sluitzegels zien er verzorgd uit en een bijkomend voordeel is dat jullie niet alle enveloppen hoeven dicht te likken. Dat is zeker prettig wanneer jullie veel gasten uitnodigen!

Bij Enveloppenwinkel.com heeft u de keuze uit meer dan 30 verschillende sluitzegels - speciaal voor het huwelijk. Zo bieden wij bijvoorbeeld sluitzegels met afbeeldingen van ringen en hartjes, maar ook met leuke teksten als ‘Wij Gaan Trouwen’ en ‘Mr. & Mrs.

Bekijk hier het volledige assortiment sluitzegels van Enveloppenwinkel.com

Enveloppen & Sluitzegels voor trouwkaarten kopen bij Enveloppenwinkel.com

Voor het versturen van jullie trouwkaarten kun je kiezen uit vele verschillende soorten enveloppen. Enveloppenwinkel.com biedt hiervoor een ruim assortiment in vele verschillende kleuren en afmetingen.

Bekijk het volledige assortiment enveloppen op Enveloppenwinkel.com
 
  Luc     05-02-2021 17:53