Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Alle linnen enveloppen die je bij Enveloppenwinkel vindt

Linnen enveloppen zijn van een stevige en mooie kwaliteit. De structuur is heel anders dan bij normale enveloppen, en dat voel je! Wist je dat deze enveloppen in verschillende formaten verkrijgbaar zijn? Zo vind je altijd een envelop die bij de situatie past. Ontdek de voordelen van linnen envelop en welke verkrijgbaar zijn.

Linnen: vezels van de vlasplant

Echt linnen is afkomstig van de vezels van de vlasplant. Hiermee is het een natuurlijk en duurzaam product. Ondanks dat linnen als grondstof duurder is, maakt Enveloppenwinkel het mogelijk om deze tegen een voordelige prijs aan te bieden. Wat is het voordeel van deze bijzondere enveloppen? Allereerst de stevigheid. Linnen is beter bestand tegen vocht dan normale enveloppen. Daarnaast heeft het een bijzondere structuur. Juist dit laatste zorgt voor een luxe uitstraling.

Het gebruik van linnen enveloppen

Deze enveloppen zijn zeer populair voor het versturen van uitnodigingen, felicitaties maar ook de zakelijke post. Dankzij de luxe uitstraling voegt de envelop echt iets toe. De ontvanger zal zijn oog direct op deze envelop laten vallen en nieuwsgierig zijn naar de inhoud. Dat is ook precies wat je wilt bereiken. Ideaal voor het versturen van huwelijksuitnodigingen, jubileum, felicitatie of een officiële brief.

Ondanks de bijzondere structuur is het mogelijk om linnen enveloppen te bedrukken. Dit doe je zelf met de thuisprinter of laat dit door een drukkerij doen. denk maar eens aan het toevoegen van een logo, afbeelding of tekst aan de envelop. Dit ziet er gelijk een stuk professioneler of officieel uit!

Welk formaat enveloppen heeft Enveloppenwinkel?

Gewone enveloppen zijn volop verkrijgbaar, in verschillende formaten en kleuren. Geldt dit ook voor linnen enveloppen? Hierbij kun je kiezen uit verschillende groottes. Zo is er de A3 of A4 envelop, maar ook exemplaren met een afmeting van 9 x 14 tot 16 x 16 cm. vouw je een brief in drie gedeeltes, dan is er het speciale formaat 11 x 22 cm. Hoe kies je het juiste formaat? Kijk eerst naar datgene je wilt verzenden. Meet dit op en tel hier 1 cm in de lengte en breedte bij op. Zo bepaal je het juiste formaat van de envelop. Kies zeker niet een te kleine of de grote envelop: hierdoor kan de inhoud beschadigen.

Heb je verschillende formaten nodig, dan is dit geen probleem. Bij Enveloppenwinkel bestel je enveloppen per stuk of in bundels. Dit maakt het mogelijk om linnen enveloppen van verschillende afmetingen te kiezen. Bestel alles gelijktijdig en ontvang je pakket in één keer.

De kwaliteit van linnen

Alle enveloppen zijn gemaakt van 120 grams kwaliteitspapier. Hierbij is gebruik gemaakt van een linnen structuur, duidelijk voelbaar. De envelop ligt dan ook prettig in de hand. Mensen kiezen voor linnen enveloppen omdat ze door een luxe uitstraling gaan. Past dit ook bij jou, dan zijn deze enveloppen zeker een aanrader. Dankzij de gomsluiting is dichtplakken heel eenvoudig. Moet je veel enveloppen dichtplakken, maak dan gebruik van een licht vochtige spons.

    10-07-2019 19:00