Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Metallic enveloppen van Enveloppenwinkel kopen

Val extra op met metallic enveloppen. Dit zijn enveloppen van glimmend materiaal, verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Geschikt voor zakelijke post, uitnodigingen, felicitaties en nog veel meer. Lees waarom je metallic enveloppen moet kopen en welke formaten er zijn.

De mooiste enveloppen met metallic afwerking

Iedereen heeft wel eens van metallic autolak gehoord, een lak met een metaalachtige glans. Dit is bij metallic enveloppen precies zo: ze hebben een schitterende glans die aan metaal doet denken. Het leuke is dat dit soort enveloppen in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Zo zit je niet met standaard grijs metallic, maar kun je ook kiezen uit rood, blauw of een van de andere kleuren.

Heb je al eens een metallic envelop in handen gehad? Deze valt direct op en voelt luxueus aan. Waarom post in saaie witte enveloppen versturen wanneer je er ook een feest van kunt maken? Metallic enveloppen passen uitstekend bij huwelijksuitnodigingen, feestelijke gelegenheden of een bijzondere brief of kaart.

Enveloppen met rechte- of puntklep

De enveloppen zijn voorzien van een handige gomsluiting. Licht bevochtigen en dichtplakken, zo eenvoudig is het. Je hebt de keuze uit enveloppen met een puntklep of een rechte klep. De puntklep is traditioneel en sluit stevig over de envelop. De envelop met een afmeting van 22 x 22 cm is voorzien van een smalle rechte klep. Ideaal voor het versturen van (stevige) geboortekaartjes of uitnodigingen. Het voordeel van een rechte klep? Het ziet wat moderner uit. Verder zijn er geen verschillen tussen de puntklep en rechte klep.

Kies je kleur en formaat

Metallic laat je post (brief of kaart) stralen. Enveloppenwinkel biedt deze enveloppen in meer dan 20 verschillende kleuren aan. Ga je voor metallic zwart, groen of violet? Ook brons is een zeer aparte kleur die je niet vaak tegenkomt. Voor het versturen van huwelijksuitnodigingen kun je kiezen voor metallic ivoor, platinum, wit of zilver. Mooie kleuren die bij de gelegenheid passen.

Ook op het gebied van formaat (afmeting) is er meer dan voldoende keuze. Dit begint bij een afmeting van 9 x 22 cm, oplopend tot 22 x 31,2 cm. dit laatste formaat is A4 en zeer geschikt voor het versturen van documenten of brieven die je niet wilt vouwen.

Adressering en frankering: hoe werkt dat?

Zijn metallic enveloppen goed beschrijfbaar? Ja, mits je een goede pen of stift gebruikt. Test dit altijd eerst met één envelop uit, waarbij je de envelop adresseert. Laat de inkt drogen en wrijf dan voorzichtig over het geschreven adres. Loopt de inkt niet uit? Dan heb je de juiste pen of stift gebruikt. Tip: gebruik bij donkere enveloppen altijd een witte stift! Zo blijft het adres goed leesbaar.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van adresstickers, wel zo gemakkelijk. Frankeren (postzegels) doe je in de rechterbovenhoek. Het versturen van metallic enveloppen is niet duurder dan reguliere brievenbuspost.

Benieuwd of metallic enveloppen iets voor jou zijn? Bij Enveloppenwinkel vraag je gratis een proefmonster aan.

    18-08-2019 23:20