Uitnodiging in envelop voor trouwerij versturen

Wilt u een uitnodiging versturen voor een trouwerij? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn.

Wat moet er op een uitnodiging staan?
Moet hij of zij eerst vermeld worden?
Moet u eerst een save the date (aankondiging) versturen?

In dit artikel gaan we de regels en etiquette rondom het versturen van een uitnodiging voor uw trouwerij bespreken.

Wat moet er op een uitnodiging staan?

Wanneer u een uitnodiging verstuurt, is het belangrijk dat alle relevante informatie vermeld wordt. Zo weet u zeker dat iedereen op de juiste locatie aankomt, op tijd en gekleed op een passende manier. Geef zo duidelijk mogelijk weer, waar jullie trouwerij plaatsvindt en hoe laat men verwacht wordt. Ook kunnen jullie laten zien welk programma tijdens jullie dag gehanteerd wordt. Hebben jullie bepaalde cadeauwensen? Ook dit is gebruikelijk om op een uitnodiging aan te geven. Meestal wordt er een financiële bijdrage gevraagd. Omdat het om een uitnodiging gaat, is het fijn er een hartelijk en warm bericht op de uitnodiging wordt gezet. Zo voelt iedereen zich welkom die is uitgenodigd. Wanneer jullie voor een kaart kiezen, kan er op één pagina gezet worden waar de trouwerij is en hoe laat deze begint, op deze andere pagina kan er een warme boodschap worden geschreven. Ook contactgegevens van de ceremoniemeester zijn belangrijk om te vermelden. Vergeet dit niet.

Moet hij of zij eerst vermeld worden?

Het is gebruikelijk om eerst haar naam en daarna zijn naam op een trouwkaart te vermelden. Op officiële documenten is het gebruikelijk om eerst zijn naam en daarna haar naam te noemen, na de trouwerij. Dit hoeft echter niet, hier zijn jullie volledig vrij in en iedereen heeft hier zijn eigen invulling voor.

Moet u eerst een save the date (aankondiging) versturen?

Wilt u zeker weten dat iedereen op jullie bruiloft aanwezig is? Dan is het belangrijk om een aankondiging of een save the date kaartje te sturen. In dat geval weet u zeker dat iedereen er is. Save the date is iets dat niet verplicht is. De traditie komt uit de Verenigde Staten en wordt ook steeds meer in Nederland toegepast.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteitspapier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    13-01-2019 20:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.