Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Bedankkaartje in envelop voor trouwerij versturen

Wanneer er een trouwerij georganiseerd wordt, is het gebruikelijk als er vooraf één of twee uitnodigingen verstuurd worden. Allereerst is er vaak een zogenaamd ´save the date´ kaartje en daarna wordt meestal een officiële uitnodiging verstuurd. Is een trouwerij ten einde gekomen? Dan kunt u na afloop een bedankkaartje sturen.

Bedankkaartje sturen naar aanwezigen

Als u een trouwerij gegeven heeft, is het mogelijk om een bedankkaartje te sturen. Het gemakkelijkst is om de lijst van de genodigden te pakken en adressen af te strepen van wie er niet bij was. Op basis daarvan komt u tot een complete lijst van mensen die het verdienen om een bedankkaartje te ontvangen. U bedankt hen voor de komst. Meestal is een bedankkaartje op de volgende manier opgebouwd: Een handgeschreven kaart, brief of bedrukte kaart wordt gebruikt als bedankje. Door middel van een persoonlijke tekst wordt een stukje dankbaarheid getoond. Het bedankkaartje wordt meestal in dezelfde stijl als eerdere uitnodigingen opgemaakt. Denk aan een kaart, brief of envelop in dezelfde kleuren als eerder gebruikt. Zo is het bedankkaartje direct herkenbaar. Wilt u een aantrekkelijke herinnering meesturen? Kies dan voor een foto van jullie trouwreportage, van het trouwfeest of diner dat jullie gegeven hebben. Wilt u een kaartje bedrukken? Dan is het raadzaam om dit in samenwerking met een grafisch vormgever te doen. Op deze manier weet u zeker dat aan de vereisten van een drukker wordt voldaan en het resultaat er stijlvol uitziet.

Enveloppen voor een bedankkaartje van trouwerij

Enveloppen Winkel is gespecialiseerd in het vinden van de juiste enveloppen voor iedere gelegenheid. Ook voor trouwerijen bieden wij aantrekkelijke enveloppen aan. Voor een bedankkaartje zijn onder andere de volgende enveloppen van toepassing:

Witte hoogglans enveloppen

Witte hoogglans enveloppen passen uitstekend bij de feestelijke gebeurtenis die een trouwerij is. Deze enveloppen zijn wit en hebben een glanzend effect. Dit geeft een luxe uitstraling en is van absolute meerwaarde als u een bedankkaartje verstuurt. Zorg dat er een marge van 5 mm bewaard wordt tussen het kaartje of de brief. Zo kan het bedankkaartje gemakkelijk in en uit de envelop worden gehaald.

Fiore enveloppen

Fiore enveloppen zijn voornamelijk in zachte kleuren te bestellen. Dit past goed bij het liefdevolle en warme gevoel dat om trouwen hangt. Fiore enveloppen zijn in verschillende formaten te bestellen.

Soft Skin enveloppen

Soft Skin enveloppen leveren wij uitsluitend in de beste kwaliteit. 135 grams kwaliteitspapier wordt uitgevoerd in de kleuren: violet, oranje, lavendel en rood. Het zachte gevoel dat aan de enveloppen kleeft, is enorm aantrekkelijk. Fijn om aan te raken en open te maken. Het ideale jasje om een bedankkaartje in te versturen, hiermee drukt u uw liefdevolle waardering naar bruiloftsgasten uit. Uiteraard zijn er nog veel meer enveloppen die bij een bedankkaartje passen. Ga naar www.enveloppenwinkel.com om ons complete assortiment te bekijken.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteits-papier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    22-02-2019 16:15