Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Welke soorten enveloppen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten enveloppen. Het valt dan ook niet mee om de juiste soort te kopen, zeker wanneer u niet weet welke u precies nodig heeft. In dit artikel bespreken we welke soorten papier er zijn, in welke kleuren u enveloppen kunt bestellen en voor welke formaten er enveloppen zijn. Tot slot hebben we het over enveloppen die er voor verschillende gebeurtenissen zijn.

Enveloppen van verschillende soorten papier

Als u enveloppen zoekt, is het mogelijk om uit verschillende soorten papier te kiezen. Bij Enveloppen Winkel vindt u onder andere de volgende soorten papier:

Enveloppen met kraft papier

Enveloppen van kraft papier zijn gemaakt met stevig karton. Zo weet u zeker dat ieder bericht ongeschonden arriveert. Enveloppen Winkel heeft allerlei verschillende soorten enveloppen in het assortiment. Kraft enveloppen zijn in verschillende formaten en in het donkerbruin te bestellen.

Enveloppen van linnenpapier

Deze enveloppen zijn gemaakt van 120 gram kwaliteitspapier. De enveloppen beschikken daarnaast over een kwalitatieve gomsluiting en zijn in het wit uitgevoerd. Bij Enveloppen Winkel kunt u de enveloppen van linnenpapier in verschillende formaten bestellen.

Metallic enveloppen

Op sommige momenten past het om een metallic envelop te versturen. Met name als u iets te vieren heeft vallen deze enveloppen op. Metallic enveloppen zijn te bestellen in allerlei verschillende formaten en kleuren. Wanneer u een bestelling plaatst worden de enveloppen direct geleverd.

Enveloppen in verschillende kleuren

Bij Enveloppenwinkel.com vinden we het belangrijk dat u uit allerlei verschillende kleuren kunt kiezen. Zo hebben we per soort uit een selectie aan kleuren gekozen. Bij sommige soorten kunt u slechts uit Ă©Ă©n kleur kiezen en bij andere enveloppen loopt dit op tot tientallen verschillende kleuren.

Enveloppen in verschillende formaten

Wilt u er zeker van zijn dat een brief of kaart in de envelop past? Dan is het belangrijk om een marge van 5 mm te bewaren. Meet uw kaartje of brief op om er zeker van te zijn dat u voor het juiste formaat kiest. Bij Enveloppen Winkel bieden we enveloppen in tal van verschillende formaten aan.

Enveloppen voor verschillende doeleinden

Enveloppen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Bij Enveloppen Winkel vindt u onder andere rouwenveloppen, enveloppen voor een geboortekaartje of enveloppen die geschikt zijn voor de uitnodiging van een trouwerij. Zoals u begrijpt, passen bij al deze gelegenheden verschillende soorten enveloppen. Wij vinden het belangrijk om hierin een zeer compleet assortiment te leveren, zodat er voor iedere gebeurtenis een passende envelop gevonden wordt.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteits-papier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    22-02-2019 16:17