Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Op de juiste manier besparen op verzendkosten

Op de juiste manier besparen op verzendkosten Heeft u er weleens over nagedacht hoeveel geld u uitgeeft aan verzendkosten? Waarschijnlijk heeft u hiervan geen idee. Daarom willen we u attenderen op het feit dat er altijd mogelijkheden zijn om te besparen. Hoe u dat doet nemen we in dit artikel met u door.

Het versturen van pakjes is op dit moment populairder dan ooit. Veel mensen kiezen ervoor om online te bestellen via webwinkels of tweedehands winkels als Marktplaats. Een belangrijke overweging die hierbij komt kijken is: op welke manier kan de post zo goedkoop mogelijk worden verstuurd? Er wordt steeds meer gelet op besparing door kleine bestellingen in de vorm van brievenbuspakjes te versturen. Hiervoor worden door verzendbedrijven zelfs speciale brievenbuspakjes ontworpen. Maar heeft u er weleens over nagedacht hoeveel u kunt besparen op het verzenden van brieven en kaarten?

Besparen op verzendkosten begint bij besparen op enveloppen

Waarschijnlijk verzendt u meer brieven of kaarten in een jaar dan u denkt. Het is dus goed om ervoor te zorgen dat u hiervoor zo min mogelijk betaalt. Op postzegels valt helaas niet te besparen, de prijs van verzending wordt vastgesteld door de bedrijven die de post voor u versturen.

Goedkope enveloppen kopen in de winkel

Natuurlijk zijn bij verschillende winkels betaalbare enveloppen te verkrijgen. Soms heeft u al een heel pak voor nog geen euro, nadeel is dat ze vaak niet groot genoeg zijn. Een poststuk op A4 formaat dient al gauw twee keer gevouwen te worden voordat deze erin past. Een ander nadeel is dat deze enveloppen van lage kwaliteit papier gemaakt zijn. Hierdoor zien ze er niet mooi uit en kunnen ze bij verzending al gauw kapot gaan tussen alle andere post. Voor de nettere brieven die u wilt sturen aan instanties, bij speciale gelegenheden, of om iemand te verrassen, staat een mooie kwaliteitsenvelop toch net iets professioneler. Deze enveloppen zijn helaas wel een stuk duurder dan in de winkel.

Enveloppen voor bedrijven

Vooral wanneer u een bedrijf heeft kunt u veel op uw verzendkosten besparen door de juiste enveloppen aan te schaffen. Tegelijkertijd is het voor uw uitstraling belangrijk om een nette envelop te versturen. Wanneer dag in dag uit meerdere brieven de deur uit gaan, is het daarnaast zaak ervoor te zorgen dat er voldoende enveloppen aanwezig zijn. Ook wilt u een bepaalde eenheid benaderen, het ziet er goed uit als u steeds dezelfde enveloppen gebruikt. Ze dienen van hetzelfde materiaal te zijn, dezelfde kleur en hetzelfde formaat. Wanneer u enveloppen koopt in de winkel, kan het voorkomen dat het assortiment niet altijd hetzelfde is. Daarnaast is het nooit zeker hoe groot de voorraad is, vaak zijn er niets eens voldoende setjes aanwezig om fatsoenlijk in te kopen.

Het juiste aanbod van enveloppen bij Enveloppen Winkel

Bij Enveloppen Winkel wordt met alle genoemde punten rekening gehouden. Zo zijn alle enveloppen van een bepaalde kwaliteit. Ze zijn stuk voor stuk een lust voor het oog, doordat er gebruik wordt gemaakt van minimaal 120 grams papier. Dit papier is van voldoende dikte en zal het niet zomaar scheuren. Daarnaast zijn enveloppen bij ons te verkrijgen in alle soorten en maten. Van verschillende soorten papier, in diverse afmetingen en in veel verschillende kleuren. Voor elke gelegenheid is er een envelop beschikbaar. Naast kwaliteit en diversiteit, is Enveloppen Winkel in het bezit van een enorme voorraad. Daardoor kunt u iedere envelop in het gewenste aantal bij ons bestellen. Zo zorgt u er niet alleen voor dat u altijd de juiste envelop in huis heeft. Door slim in te kopen kunt u direct besparen. 

Verzendkosten besparen door enveloppen te kopen bij Enveloppenwinkel

Bij Enveloppen Winkel vindt u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zoals gezegd bestaat het aanbod van Enveloppen Winkel enkel uit kwaliteitsenveloppen. Toch weet Enveloppen Winkel deze enveloppen tegen een uiterst scherpe prijs aan te bieden. Naast het feit dat onze enveloppen gewoonweg goedkoop zijn, hebben wij vaak ontzettend goede aanbiedingen. Op enveloppen die in de aanbieding zijn, kunt u soms wel 50% tot 70% besparen. Neem een kijkje in de webwinkel en vind de enveloppen die u nodig heeft.
      11-05-2016 15:27