Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

De mooiste transparante enveloppen op een rij

De mooiste transparante enveloppen op een rij

Transparante enveloppen zijn zeer handig voor het versturen van magazines, een krantje, producten, postkaarten en nog veel meer. Dankzij deze envelop blijft de inhoud goed beschermd. Welke transparante enveloppen zijn er? Bekijk uit welke formaten je kunt kiezen en wat je hiermee kunt. Voortaan verstuur jij de post op een transparante manier.

Volledig transparant of in kleur

Waarom een transparante envelop gebruiken? Omdat je hiermee gemakkelijk meerdere poststukken verstuurt, maar ze ook beter beschermt tegen vocht. Denk maar eens aan een krantje dat niet nat mag worden. Of een bundeltje postkaarten die je goed wilt beschermen. Het ziet er professioneel maar ook leuker uit. De ontvanger ziet de inhoud, zodat post ook nog eens extra opvalt. Ook zeer geschikt als cadeauverpakking.

Je hebt de keuze uit volledig transparant of in een kleur (bijvoorbeeld rood of blauw). Ondanks de kleur is de inhoud van de envelop nog steeds goed zichtbaar. Een voordeel van gekleurde transparante enveloppen is dat inhoud wel zichtbaar is, maar een beetje gemaskeerd. Bovendien vallen gekleurde enveloppen altijd extra op.

Transparante enveloppen voor elke gelegenheid

Doorzichtige enveloppen zijn zeer geschikt voor feestelijke gelegenheden. Bijvoorbeeld voor kerstmis, nieuwjaar, Pasen of een verjaardag. Maak je zelf kaarten? Dan kunnen deze door de materiaalkeuze wat gemakkelijker beschadigen. Dit voorkom je door het gebruik van doorzichtige enveloppen. Er zijn echter nog veel meer leuke ideeën met dit soort enveloppen. Denk maar eens aan een cadeaukaart, verjaardagsgeld of iets anders. Laat je fantasie de vrije loop en wees creatief met doorzichtige enveloppen.

Alle afmetingen op een rij

Dacht je dat transparante enveloppen in slechts één formaat verkrijgbaar zijn? Nee hoor, bij Enveloppenwinkel vind je een ruim assortiment in verschillende afmetingen. De kleinste envelop heeft een formaat van 6,2 x 9,8 cm. Houd er rekening mee dat deze niet geschikt is voor verzending per brievenbuspost, maar wel leuk om een cadeaubon of foto in te stoppen. Het minimumformaat voor briefpost bedraagt 9 x 14 cm. Natuurlijk vind je dit formaat ook bij Enveloppenwinkel! Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder rood, blauw, geel of natuurlijk volledig transparant.

De overige transparante enveloppen hebben een afmeting van 11 x 22 cm of 15,6 x 22 cm. Liever een vierkante transparante envelop? Deze is verkrijgbaar in 12,5 x 12,5 cm, 14 x 14 cm of 16 x 16 cm.

Beken kleur en ga voor de rode transparante envelop. Hierbij heb je de keuze uit 11 x 15,6 cm of een vierkant model van 14 of 16 cm. Deze laatsten zijn vooral geschikt voor het versturen van uitnodigingen of felicitatiekaarten.

Eenvoudige dichtplakken en versturen

Alle doorzichtige enveloppen zijn voorzien van een handige gomsluiting. Bevochtig de plakrand en druk de envelop dicht. Moet je veel enveloppen versturen, dan is het handig om gebruik te maken van een lichtvochtige spons.

Hoe adresseer en frankeer je transparante enveloppen?

Je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van adresstickers. Deze druk je eenvoudig af en plak je vervolgens op de envelop. Frankeren doe je op dezelfde manier, waarbij je de postzegels rechtsboven in de hoek plakt. Zo eenvoudig is het gebruik van mooie transparante enveloppen.

Heb je ook onze transparante enveloppen met striplock en de handige sluitzegels al gezien?

  Luc     30-12-2021 18:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.