Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Enveloppen voor geboortekaartjes

Enveloppen voor geboortekaartjes Verzendt u geboortekaartjes het liefst zelf? Dan is het raadzaam om ook bijpassende enveloppen te bestellen. Op deze manier kunt u de geboortekaartjes zelf schrijven en na de juiste frankering te versturen. Het bestellen van enveloppen doet u eenvoudig via www.enveloppenwinkel.com. In dit artikel geven we 5 tips door voor het versturen van geboortekaartjes en geven we enkele voorbeelden van enveloppen voor geboortekaartjes die u bij Enveloppenwinkel kunt kopen.

Tip 1: Schrijf op aan wie u geboortekaartjes gaat versturen

Door vooraf een adressenlijst samen te stellen, maakt u het verzenden van geboortekaartjes een stuk eenvoudiger. U merkt waarschijnlijk direct al dat u een groot deel van de adressen niet heeft. Stuur berichtjes naar uw vrienden en familie en maak een compleet adressenbestand. Vergeet ook collega’s, kennissen en de buren niet toe te voegen.

Tip 2: Maak zelf geboortekaartjes

Bent u creatief en heeft u al een aantal leuke ideeën voor uw geboortekaartjes? Dan kunt u deze uiteraard ook zelf maken. U kunt dit zowel digitaal doen als op de ouderwetse manier. Koop een stapel gekleurd papier, leuke stickers en een aantal stiften om creatief mee aan de slag te gaan. Bent u creatief, maar niet zo gek op knutselen? Dan kunt u uiteraard ook voor een digitaal ontwerp kiezen. Via allerlei websites kunt u online geboortekaartjes ontwerpen en direct een opdracht uitsturen voor de bedrukking.

Tip 3: Denk aan de details

De details maken een geboortekaartje vaak nog net iets specialer! Kies voor een mooie sluitzegel, plak stickers op de envelop of ga voor originele postzegels. De kleine dingen maken van een geboortekaartje een prachtig cadeau, een cadeau dat de ontvanger graag bewaart.

Bekijk alle geboorte sluitzegels / sluitstickers

geboortezegels

Tip 4: Bestel extra geboortekaartjes en enveloppen

Wanneer uw adressenlijst compleet lijkt, is deze dat vaak niet. Bestel voor de zekerheid extra geboortekaartjes en enveloppen om er zeker van te zijn dat iedereen die belangrijk voor u is er één ontvangt. Een aantal geboortekaartjes en enveloppen extra maakt weinig verschil in de kosten. Bestelt u opnieuw? Dan betaalt u nogmaals voor de verzendkosten en heeft u zeker bij bedrukte geboortekaartjes te maken met lange levertijden.

Tip 5: Bestel uw enveloppen en geboortekaartjes tijdig

Enveloppen kunt u na bestelling meestal de volgende dag al ontvangen. Helaas is dit bij geboortekaartjes vaak niet het geval en zeker wanneer u voor een bedrukking kiest. Wilt u zelf geboortekaartjes maken? Dan heeft u daar waarschijnlijk ook tijd voor nodig.
Bestel geboortekaartjes en bijpassende enveloppen indien nodig al vóór de bevalling. Op deze manier weet u zeker dat u de geboortekaartjes op tijd kunt versturen.

Gebruikelijk is om geboortekaartjes al enkele dagen na de bevalling te versturen. Dan is de geboorte van uw kind nog actueel en kunt u uw gasten uitnodigen om op kraamvisite te komen.

Enveloppen voor geboortekaartjes via Enveloppen Winkel

Het sturen van een geboortekaartje is iets dat u niet iedere dag doet en best bijzonder is. Bij Enveloppenwinkel begrijpen we dit en hebben we dan ook een aantal zeer bijzondere enveloppen voor u geselecteerd om uw geboortekaartje mee te versturen. Wij zijn gespecialiseerd in gekleurde enveloppen en leveren enveloppen in verschillende papiersoorten en formaten. Zo weten wij zeker dat er binnen het assortiment voor ieder wat wils te vinden is. Om het versturen van uw geboortekaartjes extra feestelijk te maken raden we aan eens naar de volgende soorten te kijken: Zoekt u een specifieke kleur? Dan is de kans groot dat u deze in het juiste formaat binnen ons assortiment vindt. Bij Enveloppenwinkel vindt u een zeer brede variatie aan verschillende kleuren. De lichte structuur van Fiore enveloppen geeft een zachte uitstraling aan de enveloppen. De enveloppen zijn in kleuren als wit, oranje, limoen, rood en crème te bestellen. Metallic enveloppen hebben een luxe uitstraling en zijn uitgevoerd in 120 grams kwaliteitspapier. De enveloppen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. Bij het versturen van een geboortekaartje past een zachte en lieve uitstraling. Softskin enveloppen voelen zacht aan en zijn uitgevoerd in 135 grams kwaliteitspapier. De enveloppen zijn verkrijgbaar in kleuren als lavendel, oranje, rood en violet.

Wanneer u enveloppen voor geboortekaartjes bij Enveloppenwinkel bestelt, profiteert u van de volgende voordelen:
  • Betaal via ons beveiligde systeem.
  • Voor 16:00 uur bestellen betekent dat uw enveloppen vandaag al worden verzonden.
  • Bestel uw enveloppen in ieder gewenst aantal.
  • Enveloppen voor geboortekaartjes zijn direct uit voorraad leverbaar.
Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Bereik ons dan eenvoudig via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 020 226 0226.
 
  Luc     08-08-2022 11:45