Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Enveloppen in prachtige herfstkleuren

Enveloppen in prachtige herfstkleuren Op zoek naar inspiratie voor de herfst? In dit artikel vindt u een overzicht van enveloppen in de mooiste herfstkleuren. De herfst is het seizoen van de vallende bladeren, onstuimig weer en de aanloop naar Sinterklaas en Kerst. Een mooi moment om een brief of kaartje op de post te doen! Speciaal voor de herfst lichten we in dit artikel de volgende enveloppen uit:
  • Gele enveloppen
  • Oranje enveloppen
  • Rode enveloppen
  • Bruine enveloppen
  • En alles tussen dit kleurenpalet in!

Gele enveloppen

Geel is een kleur die wordt geassocieerd met vrolijkheid, intellect, logica en motivatie. Voor een positief bericht is geel dan ook de ideale kleur en zeker met deze mooie boodschap in het achterhoofd.

Binnen ons assortiment vindt u allerlei gele enveloppen van donker tot licht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Seasons Envelop van 11 x 15 cm in maisgeel. Heeft u veel post te versturen? Dan is wellicht de 11 x 22 cm striplock envelop in boterbloemgeel interessant. De envelop heeft een handige plakrand en is eenvoudig in het gebruik.

Bekijk hier alle gele enveloppen van Enveloppenwinkel >>

 gele-enveloppen-kopen

Oranje enveloppen

Ook oranje is een herfstkleur bij uitstek! Oranje is de kleur van de pompoenen bij Halloween en van de oranje bladeren op een grauwe herfstdag. Oranje staat voor liefde, harmonie en vereniging. Van oudsher straat oranje voor het begin van de herfst en alle daarbij behorende feesten.

Op Enveloppenwinkel.com vindt u oranje enveloppen in feloranje en van donker tot licht. Oranje enveloppen vindt u in verschillende uitvoeringen, zoals vierkant of rechthoek - en in allerlei formaten als 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12,5 x 14 cm en meer! Bekijk bijvoorbeeld eens de feloranje envelop van 11 x 22 cm of onze 14 x 14 cm vierkante envelop in donkeroranje.

Bekijk hier alle oranje enveloppen van Enveloppenwinkel >>

 oranje-enveloppen-kopen

Rode enveloppen

Rood is de kleur van de liefde. De kleur straalt warmte, intensiteit, seksualiteit en dominantie uit. Rood is de kleur van midden november doordat dit oorspronkelijk ‘de Slachtmaand’ genoemd wordt.

Rode enveloppen zijn er in pioenrood, retrorood, kerstrood, koraalrood, transparant en nog veel meer varianten. Licht rood geeft een compleet andere uitstraling dan de donkere variant. De variatie van de kleur maakt rode enveloppen geliefd tijdens de herfst en ook op andere momenten van het jaar.

Bekijk bijvoorbeeld eens de 12,5 x 14 cm envelop in kerstrood of 11 x 22 cm enveloppen met striplock in koraalrood. En vind allerlei andere rode enveloppen in verschillende formaten en papiersoorten op Enveloppenwinkel.com

Bekijk hier alle rode enveloppen van Enveloppenwinkel >>

 rode-enveloppen-kopen

Bruine enveloppen

Bruin is een neutrale en aardse kleur. De kleur doet het goed in allerlei jaargetijden en is een mengkleur van rood, geel en blauw. Bruin staat symbool voor gewoon zijn en middelmatigheid.

Vroeger was bruin de standaard en tegenwoordig is dit wit. Bruine enveloppen lijken tegenwoordig echter onverminderd populair en de enveloppen zijn vaak uitstekend geprijsd. Kijk bijvoorbeeld eens naar de roma envelop van 12 x 18 cm in bruin of de envelop van 9 x 14 cm in kraft bruin.

Bekijk hier alle bruine enveloppen van Enveloppenwinkel >>

 bruine-enveloppen-kopen

Papier en kaarten in herfstkleuren

Wilt u creatief zijn met papier of blanco kaarten? Maak een combinatie met verschillende herfstkleuren om het thema te benadrukken. Ons papier en de blanco kaarten kunt u eventueel laten bedrukken bij uw drukker.

De kaarten van Roma papier zijn gemaakt van 230 grams kwaliteitspapier en te bestellen in 34 verschillende kleuren. Kies uit enkele, liggende of staande kaarten en allerlei verschillende formaten. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op om tot een passende oplossing te komen.

Eventueel kunt u een gratis kleurmonster aanvragen wanneer u er zeker van wilt zijn dat u de juiste kleur bestelt. Bestel hier uw gratis kleurmonster

Ons A4 papier in zowel 120 als 240 grams papier is te bestellen in bruin, donkerrood, goudgeel, feloranje, kanariegeel en nog veel meer herfstkleuren. Gekleurd papier is in elk gewenst aantal te bestellen en altijd scherp geprijsd.

 
  Luc     18-10-2022 12:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.