Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Gouden enveloppen kopen | Enveloppenwinkel.com

Gouden enveloppen kopen | Enveloppenwinkel.com Op Enveloppenwinkel.com kunt u allerlei gouden enveloppen vinden. De enveloppen geven een feestelijk tintje aan de kaart of brief die u verstuurt. Ideaal om tijdens een verjaardag te sturen. Geeft u een feestje of wilt u een feestelijke uitnodiging versturen? Ook dan past daar een gouden envelop bij. Door de opvallende verschijning van een gouden envelop, doet deze het ook goed bij trouwkaarten. Als deze envelop op de deurmat valt, heeft u direct in de gaten dat er iets feestelijks te vieren is. Precies het effect dat u wilt bereiken. Bij het versturen van een kaartje, is het belangrijk dat er voldoende ruimte voor het kaartje overblijft. Zo kan een kaart zonder beschadigingen in en uit de envelop worden geschoven. Een envelop met 5 mm marge is voldoende.

Gouden enveloppen bestellen

De gouden enveloppen van EnveloppenWinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Zo wordt er 120 grams papier voor de enveloppen gebruikt. De kans op scheuren in het papier is daardoor verwaarloosbaar. Het papier is bestand tegen kleine beschadigingen en de kans dat het poststuk uit de envelop valt is klein. Wel zo prettig wanneer u een feestelijk bericht verstuurt.

Gouden enveloppen in verschillende formaten

Bij EnveloppenWinkel is er een variatie aan verschillende formaten beschikbaar. Voor brieven, kaarten en grotere poststukken kunt u kiezen uit: 11 x 15,6 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm, 16 x 16 cm, 15,6 x 22 cm, 9 x 22 cm, 11 x 22 cm, 12,5 x 31,2 cm, 22 x 31,2 cm en 22 x 22 cm. Houd rekening met de aanbevolen marge van 5 mm bij het uitzoeken van een envelop. Via deze link kunt u ons volledige aanbod gouden enveloppen bekijken.

Alternatieven voor gouden enveloppen

Twijfelt u over het versturen van een gouden envelop? Bij EnveloppenWinkel zijn er gelukkig allerlei alternatieven waar u uit kunt kiezen. Denk aan enveloppen van verschillende kleuren en papiersoorten. Wilt u uw enveloppen het liefst laten bedrukken? Dan kunt u het best witte enveloppen bestellen. Hier komt een bedrukking het mooist in uit.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteitspapier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Proefmonsters bestellen? Wij sturen deze kosteloos toe.
  Luc     30-12-2021 15:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.