Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Welke kaartjes en uitnodigingen stuur ik voor een trouwerij?

Wanneer u een trouwerij organiseert, passen daar verschillende kaartjes bij. In dit artikel laten we zien welke regels en etiquette er rondom het versturen van deze kaartjes zitten. Uiteraard staan jullie er vrij in om dit op een persoonlijke manier in te vullen.

Wanneer worden trouwkaarten op de post gedaan?

Het is gebruikelijk dat trouwkaarten voor het weekend worden ontvangen. Meestal wordt een uitnodiging 6 tot 8 weken van tevoren gestuurd. Ver daarvoor wordt er soms al een zogenaamd ´save the date´ bericht verstuurd, zo weten jullie zeker dat iedereen vast een datum in de agenda kan zetten. Tot slot wordt soms nog een bedankkaartje gestuurd, na de bruiloft. Op een trouwkaart wordt de volgende informatie gedeeld:
  • De datum, aanvangstijd en eindtijd van de trouwerij wordt duidelijk vermeld.
  • Vermeld op elke manier hoe men gekleed moet komen naar de trouwerij.
  • Vermeld de locatie, parkeergelegenheden en eventuele mogelijkheden wat betreft een overnachting.
  • Schrijf het adres en de contactgegevens van de ceremoniemeester op.
  • Geef cadeauwensen op een subtiele manier door.
Eventueel kunnen jullie een grafische ontwerper inschakelen om alles netjes op een trouwkaart te zetten. Houd rekening met de eisen die de drukker stelt en zorg ervoor dat de grafisch ontwerper daarvan op de hoogte is.

Welke enveloppen passen bij een trouwerij?

Weten jullie al welke enveloppen jullie gaan gebruiken. U kunt onder andere de volgende enveloppen bestellen:

Witte hoogglans enveloppen

Witte hoogglans enveloppen of normale witte enveloppen zijn het meest gebruikelijk voor een trouwerij. Wit is de ideale kleur en past uitstekend bij een trouwkaart.

Metallic enveloppen

Gaan jullie liever voor een glimmende envelop in kleur? Dan kunt u voor metallic enveloppen kiezen. Metallic enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en beschikken over een sprankelende uitstraling. Ideaal voor een ´save the date´ kaartje, jullie officiële uitnodiging of het bedankkaartje. Metallic enveloppen kunt u in verschillende formaten bestellen. Zorg voor een marge van 5 mm rondom de randen van een kaartje of brief, zo is er genoeg ruimte in de envelop.

Doorzichtige enveloppen

Willen jullie het iets origineler aanpakken en hebben jullie niets te verbergen? Ga dan voor een transparante envelop. Eventueel kan er een dubbelgevouwen brief of kaart worden gebruikt, waardoor de inhoud niet direct te zien is.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen.

Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteits-papier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
    21-12-2018 17:09