Hoe werkt het versturen van een rouwkaart?

Hoe werkt het versturen van een rouwkaart?
Als er een dierbaar familielid is overleden, wilt u dit op een waardige manier afsluiten. Bij het versturen van rouwkaarten is het belangrijk dat dit goed en snel gebeurt. Zo kunt u vrienden en familieleden uitnodigen en zal iedereen op tijd aanwezig zijn. Rouwkaarten kunnen besteld worden via een begrafenisondernemer of u kunt dit online doen. Indien u zelf een rouwkaart wilt maken, kost dit waarschijnlijk extra tijd. Gelukkig kan een grafisch ontwerper u altijd helpen en kunnen drukkerijen tegenwoordig steeds sneller leveren.

Rouwenveloppen bestellen

Heeft u rouwenveloppen nodig? Dan bent u bij Enveloppenwinkel aan het juiste adres. Hier kunt u direct zien welke rouwenveloppen er zoal verkrijgbaar zijn. Bij Enveloppenwinkel kunt u rouwenveloppen bestellen die op een klassieke manier uitgevoerd zijn. De enveloppen zijn gemaakt van 120 gram kwaliteitspapier en worden geleverd met een gegomde puntklep, dat betekent dat u ze volledig kunt afsluiten en de privacy van het bericht gewaarborgd blijft. U kunt rouwenveloppen bestellen in verschillende formaten. Denk aan: 12 x 18 cm, 14 x 14 cm, 16 x 16 cm of 15,6 x 22 cm voor liggende en staande kaarten. Per formaat hebben we rouwenveloppen netjes gesorteerd.

Daarnaast komt u allerlei kleuren tegen waarin u uw enveloppen kunt bestellen. Dit is zeker niet beperkt tot wit of gebroken wit. Ook komt u o.a. de volgende kleuren tegen: lavendel, lichtgroen, lichtroze, lichtblauw en zachtgeel. Zo kunt u de rouwkaart op gepaste wijze verzendenl. Onze rouwenveloppen zijn uitsluitend in zachte kleuren uitgevoerd. Door een herkenbare rouwrand, blijft het duidelijk dat het om een overlijdensbericht gaat.

Lees ook: Een geschikte rouwkaart met envelop kiezen

Tips voor het versturen van rouwkaarten

Bij het versturen van rouwkaarten, is het belangrijk om dit bij PostNL met de hoogste prioriteit te laten doen. Om dit te waarborgen is het belangrijk om gebruik te maken van rouwpostzegels. Deze postzegels zijn even duur als normale postzegels en worden per vijftig stuks verkocht. Rouwkaarten dient u in een verzamelenvelop met rouwkaarten te plaatsen, deze kunnen kant-en-klaar gekocht worden. In een envelop kunnen maximaal veertig gefrankeerde rouwkaarten worden gedaan. Een verzendset voor rouwkaarten van PostNL is voor €7,75 te bestellen of te koop bij een PostNL-punt. Op de enveloppen staat een code, waardoor u uw rouwkaarten kunt traceren. Voor de zekerheid worden rouwkaarten van andere post gescheiden, zo is de kans groot dat alles netjes en op tijd aankomt. Wilt u rouwkaarten in het weekend versturen? Dan kan dat, in principe zullen ze dan op maandag bezorgd worden. Door een kaart naar uzelf of uw begrafenisondernemer te versturen, kunt u controleren of de verzending goed is gegaan. Blijken de kaarten niet aangekomen te zijn? Dan kan er direct contact worden opgenomen met PostNL en kan de verzendstatus gecontroleerd worden. Belangrijk is om de volgende gegevens bij de hand te hebben: de barcode, het tijdstip waarop u de rouwkaarten heeft aangeboden, op welke locatie dit gedaan is, de naam van de overledene en een datum waarop de uitvaart plaatsvindt.

Direct enveloppen bestellen bij Enveloppenwinkel.com

Enveloppenwinkel.com is gespecialiseerd in enveloppen. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u dit direct doen. Stuur een berichtje via de website of bel naar 020-2260226 voor meer informatie. Zijn er specifieke enveloppen die u wilt bestellen? Dan kunt u dit direct via Enveloppenwinkel.com doen. Alle producten worden uit voorraad geleverd, wij garanderen dat er kwaliteits-papier gebruikt wordt en geven uw geld terug als een product niet in orde is. Wilt u proefmonsters bestellen? Dan kunnen wij deze kosteloos toesturen.
  Luc     31-07-2023 11:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.