Sluitzegels & sluitstickers voor enveloppen

Sluitzegels & sluitstickers voor enveloppen
Sluitzegels en sluitstickers zijn de perfecte manier om uw enveloppen op te fleuren en een persoonlijke touch toe te voegen aan uw uitnodigingen, kaarten en pakketjes. Op Enveloppenwinkel.com vindt u een ruime collectie sluitzegels in diverse categorieën, zodat u altijd iets vindt wat past bij uw gelegenheid en stijl.

Waarvoor gebruik je sluitzegels?

Sluitzegels worden gebruikt om enveloppen, postpakketjes en cadeautjes mee te sluiten en geven een extra dimensie aan uw poststuk. Het is niet alleen handig om de inhoud van de envelop af te sluiten, maar het is ook een stijlvolle manier om uw uitnodiging of kaart een persoonlijke touch te geven. Sluitzegels zijn er in verschillende kleuren en ontwerpen die bij elk type gelegenheid passen. Gebruik sluitzegels om uw geboortekaartjes, trouwkaarten, feestuitnodigingen, rouwkaarten en meer mee dicht te plakken.

Verschillende soorten sluitzegels

Op Enveloppenwinkel.com vindt u verschillende categorieën sluitzegels, waaronder sluitzegels in hartjesvorm, kerst sluitzegels, geboorte sluitzegels, verjaardag sluitzegels, trouwkaart sluitzegels, bedankt sluitzegels en rouw sluitzegels. Ook is het mogelijk om een eigen sluitzegel samen te stellen.

Hartjesvormige sluitzegels

De hartvormige sluitzegels zijn perfect om de enveloppen voor speciale gelegenheden te versieren. Deze sluitstickers zijn beschikbaar in drie kleuren (babyblauw, zachtroze en rood) en voegen een romantische touch toe aan uw enveloppen. U kunt ze gebruiken voor post aan uw geliefde/valentijn, als sluitzegel voor uw geboortekaartjes en/of voor trouwuitnodigingen.

> Bekijk hier de sluitzegels in hartvorm

Kerst sluitzegels

Ook hebben we een assortiment sluitzegels voor de kerstpost. Deze kerst sluitzegels zijn perfect om uw enveloppen voor uw kerstkaarten mee te dichten en/of om uw kerstcadeaus feestelijk af te sluiten. De kerst sluitzegels hebben mooie opdrukken zoals kerstbomen, rendieren, sneeuwvlokken, engelen en Merry Christmas

> Bekijk hier alle sluitzegels in het thema Kerst

Geboorte sluitzegels

Als u op zoek bent naar sluitzegels voor uw geboortekaartjes, dan zijn onze geboorte sluitzegels de perfecte keuze. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen zoals voor jongens of meisjes, met voetjes, ooievaars, 'hoera' en 'it's a boy/girl'. Deze sluitzegels zijn ook geschikt voor kraamcadeaus en baby shower uitnodigingen.

> Bekijk hier alle sluitzegels voor geboortekaartjes

Verjaardag sluitzegels

Onze verjaardag sluitzegels zijn ideaal voor het afsluiten van uw uitnodigings- en feestenveloppen. Of voor een felicitatiekaart. Ze zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen zoals ballonnen, taart, cijfers, vlaggen, jubileum en meer. 

> Bekijk hier alle sluitzegels in het thema Verjaardag / Feest

Trouwkaart sluitzegels

Met onze speciale trouwkaart sluitzegels kunt u uw trouwuitnodigingen net dat beetje extra geven. We hebben ontwerpen zoals 'wij gaan trouwen', 'save the date' en 'Mr. & Mrs.'. Deze sluitzegels zijn perfect voor uw trouwuitnodigingen en bedankkaartjes.

> Bekijk alle sluitzegels voor trouwkaarten / save the date kaarten

Bedankt sluitzegels

Met onze bedankt sluitzegels kunt u uw bedankkaarten extra speciaal maken. De sluitstickers 'bedankt' geven uw enveloppen een leuke touch. U kunt bedankt sluitzegels ook gebruiken voor cadeautjes bij bijvoorbeeld een pensionering of afscheid.

> Bekijk alle sluitzegels in de categorie Bedankt

Rouw sluitzegels

Onze rouw sluitzegels zijn een respectvolle manier om uw rouwkaarten te dichten. We hebben verschillende passende ontwerpen.

> Bekijk alle sluitzegels voor rouwpost

Eigen ontwerp sluitzegel

Als onze bestaande sluitzegels niet helemaal aan uw wensen voldoen, kunt u ook een eigen ontwerp maken. Upload eenvoudig uw eigen afbeelding en creëer een gepersonaliseerde sluitzegel!

> Maak uw eigen sluitzegel / sluitsticker

----

Heeft u vraag over onze sluitzegels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag!
 
  Luc     08-06-2023 12:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.