Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Unieke uitnodigingen voor uw bruiloft op een rij

Unieke uitnodigingen voor uw bruiloft op een rij Heeft u geen zin in een standaard uitnodiging voor uw bruiloft? Dan geeft dit artikel de nodige inspiratie om met iets creatievers te komen. Op deze pagina vindt u een collectie aan originele ideeën.

De ideeën zijn goed uitvoerbaar en net iets anders dan de standaard! Schiet er een unieke uitnodiging door uw hoofd? En heeft u zelf eens een bijzondere uitnodiging ontvangen of verstuurd? Deel deze dan in het reactiegedeelte.

Persoonlijke uitnodiging voor bruiloft

Wanneer u een uitnodiging persoonlijk maakt is deze vaak het leukst. U kunt een uitnodiging persoonlijk maken door een leuke tekening van jullie twee, door een creatieve cartoon of met een kort verhaaltje over jullie eerste ontmoeting. Hoe persoonlijker een uitnodiging is, hoe beter deze vaak ontvangen wordt.

Uitnodiging in fles

Een uitnodiging in fles is origineel en speciaal. U kunt kiezen voor een fles wijn, fles water of voor een andere drank met uitnodiging. Kies iets dat bij jullie past!
Wanneer u uw bruiloft bijvoorbeeld op het strand organiseert past deze bijzondere uitnodiging goed bij het thema. Iedereen kent het klassieke voorbeeld van flespost en ik garandeer u dat zowel kinderen als volwassen verrast zijn met deze uitnodiging. U kunt de flessen persoonlijk afleveren of via de pakketpost.

Uitnodiging in video

Video wordt gezien als één van de meest krachtige manieren om een boodschap over te brengen. Veel aanstaande bruisparen kiezen dan ook voor een trouwkaart in de vorm van een video. Heeft u een goed idee en een videocamera? Start dan direct met experimenteren.
 
Natuurlijk is het wel zo leuk om deze video op DVD te branden en per envelop met begeleidende brief te versturen. Op deze manier combineert u traditioneel en modern.

Liedje als uitnodiging

Heeft u het talent om een liedje te schrijven en te zingen? Dan is een zelf gezongen nummer als uitnodiging natuurlijk heel speciaal! Eventueel kunt u ook een liedje door iemand anders laten schrijven en opnemen. Zet het nummer op CD en verstuur het per envelop naar uw genodigden. Voor de duidelijkheid kunt u een kaartje meesturen met de planning en het adres van uw huwelijk.

Kaart met envelop

Op het gebied van kaarten en enveloppen kunt u allerlei kanten op! U kunt het zo gek niet bedenken of het behoort tot de mogelijkheden. Als het gaat om een bruiloft past daar een feestelijke envelop bij. Bij Enveloppen Winkel kunt u terecht voor: Maar hoe maakt u een traditionele kaart met envelop uniek? Bijvoorbeeld door iedereen met een handgeschreven bericht uit te nodigen! U kunt creativiteit eenvoudig met een traditionele kaart en envelop combineren.

Mondelinge uitnodiging op uniek moment

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid waar de belangrijkste genodigden aanwezig zijn? Nodig de genodigden dan mondeling uit met een persoonlijk verhaal. Belangrijk is een gelegenheid te kiezen waar er geen vreemden aanwezig zijn. U kunt kiezen voor een festiviteit binnen de familie, uw eigen verjaardag of de verjaardag van uw aanstaande.

Wij raden u aan deze mondelinge uitnodiging te combineren met een uitnodiging in envelop. Op deze manier bevestigt u de uitnodiging nogmaals en heeft men duidelijk op papier waar en wanneer het huwelijk plaatsvindt. Door uw huwelijk aan te kondigen op een mooi evenement heeft u de toon direct gezet. En wordt uw uitnodiging zeker niet vergeten!

Vliegticket per envelop versturen

Gaat u in het buitenland trouwen? Maak dit dan duidelijk door uw uitnodiging in de vorm van een vliegticket te versturen. Op deze manier heeft men direct een idee wat de bedoeling is. De originele tickets kunt u het best zelf bewaren en op de dag zelf meenemen.

Verstuur uw vliegticket als uitnodiging in een bijpassende envelop. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze kraft enveloppen. De enveloppen zijn beschikbaar in 12 x 18 cm, 12,5 x 14 cm, 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 13 x 18 cm en tal van andere formaten. De enveloppen zijn gemaakt van stevig karton en worden geleverd in bruin of lichtbruin. Als envelop voor een vliegticket zijn deze enveloppen zeer geschikt! De envelop doet traditioneel aan en past bij het sprookjesachtige gevoel van een bruiloft. 

Heeft u zelf leuke ideeën of een ander voorbeeld van een originele uitnodiging? Schroom dan niet om deze in het reactiegedeelte te delen.
      24-12-2015 11:58