Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste Kwaliteit Gratis verzending vanaf 75 euro
0
Winkelwagen

Alle vierkante enveloppen op een rij

Op zoek naar vierkante enveloppen? Bij Enveloppenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment vierkante enveloppen!

Voor het versturen van uitnodigingen, geboortekaartjes, kerstkaarten, huwelijksuitnodigingen of felicitatiekaartjes kunnen vierkante enveloppen worden gebruikt.. Hier past een vierkant kaartje perfect in.

Wist u dat vierkante enveloppen in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar zijn? Enveloppenwinkel heeft een ruim assortiment goedkope vierkante enveloppen, geschikt voor elke gelegenheid.

Het gebruik van vierkante enveloppen

Veel geboortekaartjes of uitnodigingen hebben een vierkant formaat. Dit geldt ook voor sommigen kerstkaarten of andere feestelijke postkaarten. Standaardformaten zijn 10,5 x 10,5 cm, 14 x 14 cm of 22 x 22 cm. Uiteraard zijn er nog veel meer formaten verkrijgbaar. Het leuke aan dit soort kaartjes is dat u ze online kunt ontwerpen en/ of bestellen. U heeft hier natuurlijk wel nog bijpassende enveloppen bij nodig. Voor zowel witte als gekleurde vierkante enveloppen zit u bij Enveloppenwinkel goed.

Enveloppen van een luxe papiersoort

Alle enveloppen van Enveloppenwinkel zijn van hoge kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van stevig 120 grams papier. Dit betekent dat de envelop stevig is, maar ook de inhoud uitstekend beschermd wordt tegen vouwen, scheuren en/of kreuken. U heeft niet alleen de keuze uit standaard enveloppen, maar u kunt ook kiezen voor vierkante enveloppen in goud of metallic enveloppen, hoogglans, linnen of kraft. Ook fiore enveloppen zijn mogelijk.

Alle vierkanten afmetingen op een rij

Moeilijk kiezen uit het grote assortiment vierkante enveloppen? Kijk dan eerst naar datgene dat u wilt versturen. Meet dit (poststuk) op en tel hier +/- 1 cm bij op (de marge). Is het kaartje 14 x 14 cm, kies dan voor een vierkante envelop van 15 x 15 cm nodig.

U kunt bij Enveloppenwinkel kiezen uit de volgende afmetingen:

U ziet dat er op het gebied van vierkante enveloppen heel wat mogelijkheden zijn. Niet alleen qua kleur, maar zeker ook op het gebied van verschillende materialen.

Proefmonster vierkante envelop

Misschien vindt u het lastig om uit alle vierkante enveloppen te kiezen. Het materiaal of de kleur, wat is voor u het belangrijkst? Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u gemakkelijk een gratis proefmonster bestellen. U kunt tot maximaal 2 verschillende enveloppen uitkiezen, waarvan u van elk één proefexemplaar krijgt thuisgestuurd. Zo beoordeelt u thuis de kleur, dikte en de kwaliteit van de envelop. Tevreden? Bestellen doet u heel eenvoudig online in onze webshop. Bestel voor 16.00 uur en ontvang de enveloppen de volgende werkdag al in huis.

â–ş Bestel een proefmonster

Minimum en maximum afmeting envelop

Wist u dat een envelop niet kleiner dan 9 x 14 cm en niet groter dan 38 x 26,5 cm mag zijn? De maximumdikte is 3,2 cm. Dit geldt voor brievenbuspost. De vierkante enveloppen van Enveloppenwinkel zijn allemaal geschikt voor het verzenden via de post.

Hulp nodig bij het kiezen en/of bestellen van vierkante enveloppen? Stuur ons een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 020-2260226. 

 

  Luc     07-07-2022 13:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.